Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 64 (6774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Peste 50 de expozanţi vor fi prezenţi la Târgul „Agro Expo Bucovina” organizat de CCI Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai mare și important eveniment agricol din zona Moldovei, Târgul Agro Expo Bucovina, va avea loc în perioada 22 - 25 martie 2018 în municipiul Suceava. Ajuns la a XVI-a ediţie, târgul este organizat în parcarea Selgros Suceava de către Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Judeţean Suceava, Instituţia Prefectului Suceava, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava și Centrul Cultural Bucovina. 

Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, și-a exprimat speranţa că și ediţia de anul acesta va fi, ca și cele din anii trecuţi, cea mai complexă manifestare de acest gen din zona de Nord-Est a României. Lucian Gheorghiu a spus că Târgul „Agro Expo Bucovina” este organizat pentru promovarea agriculturii din România, a potenţialului zootehnic autohton, a produselor tradiţionale şi a echipamentelor şi utilajelor agricole. Ediţia de anul acesta a târgului de agricultură de la Suceava se va desfășura într-un spaţiu expoziţional de 5.500 de metri pătraţi, 1.050 mp fiind spaţiu acoperit. Lucian Gheorghiu a precizat că la Târgul „Agro Expo Bucovina” peste 50 de expozanţi din ţară și străinătate își vor prezenta oferta de produse și servicii.

„Deoarece ne dorim să venim în sprijinul fermelor românești mici și mijlocii, al gospodăriilor ţărănești, al tuturor fermierilor, agricultorilor şi procesatorilor de produse agroalimentare, din programul <Agro Expo Bucovina> 2018 nu putea lipsi organizarea celei de a zecea ediţii a Forumului Economic <Agricultura Încotro?>, care va avea loc în data de 23 martie 2018, începând cu ora 9:30, la sediul Camerei de Comerţ și Industrie Suceava din strada Universităţii nr. 15-17”, a declarat Lucian Gheorghiu. El a spus că în cadrul forumului vor fi discutate teme de actualitate în domeniul agriculturii, care vor fi susţinute de specialiști ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ai Prefecturii și ai Consiliului Judeţean Suceava, ai Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Suceava, ai Centrului de Economie Montană, precum și de alţi reprezentanţi ai principalelor instituţii centrale și judeţene.

 

Lansarea oficială a târgului va avea loc joi, în parcarea Selgros Suceava

Președintele executiv al CCI Suceava a precizat că lansarea oficială a "Agro Expo Bucovina" 2018 va avea loc joi, 22 martie, în parcarea Selgros Suceava. Timp de patru zile, vizitatorii vor avea ocazia să se informeze și să obţină sfaturi avizate de la cei peste 50 de expozanţi din ţară și străinătate, printre care  specialişti în maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, produse alimentare, legume şi fructe, conserve, echipamente de protecţie pentru industria alimentară, igienizare, detergenţi, dezinfectanţi pentru industria alimentară, instalaţii frigorifice, utilaje forestiere, maşini, utilaje şi unelte agricole, anvelope şi piese de schimb pentru tractoare şi utilaje agricole, seminţe şi material săditor, îngrăşăminte şi pesticide, tehnologii şi echipamente pentru irigaţii, animale de rasă şi păsări, tehnologii de creşterea animalelor, incubatoare, maşini şi echipamente pentru abatorizare, furaje, nutreţuri, concentrate, aditivi, premixuri, metode de hrănire, sisteme de distribuţie a hranei, instrumente, tratamente şi medicamente de uz veterinar, echipamente de încălzire şi aer condiţionat, silozuri, uscătoare şi mijloace de transport a cerealelor, flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri şi sere, echipamente şi unelte pentru grădinărit și multe altele.

Târgul „Agro Expo Bucovina” va fi deschis de joi până duminică, între orele 10:00 și 18:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 50 de expozanţi vor fi prezenţi la Târgul „Agro Expo Bucovina” organizat de CCI Suceava.
 Vizualizări articol: 1857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 50 de expozanţi vor fi prezenţi la Târgul „Agro Expo Bucovina” organizat de CCI Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei