Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 64 (6774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violenţă

Bărbat anchetat după ce şi-a ameninţat şi bătut iubita, şantajând-o cu distribuirea unor fotografii cu ea dezbrăcată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 32 de ani a ajuns pentru 24 de ore după gratii şi este cercetat sub control judiciar, după ce timp de câteva luni de zile şi-a ameninţat şi bătut iubita, şantajând-o cu postarea pe internet a unor fotografii nud ale fetei. Problemele tinerei au apărut în vara anului trecut, în momentul în care ea a vrut să pună punct relaţiei cu bărbatul, fiind terorizată de atunci în repetate rânduri. Totul a culminat la începutul lunii martie, când individul a postat fotografii ale tinerei pe o reţea de socializare şi a ameninţat-o şi pe mama acesteia, pentru a nu interveni în conflictul dintre cei doi. În urma unei percheziţii făcute la locuinţa bărbatului, au fost identificate mai multe fotografii stocate în telefoanele mobile ale acestuia, precum şi o armă de foc, care au fost ridicate în vederea continuării anchetei.

 

Ameninţări şi bătăi, urmate de şantaj, de-a lungul câtorva luni de zile

Relaţia de dragoste dintre Gabriel Huţuleac, din comuna Frumosu, şi o tânără de 19 ani, din aceeaşi localitate, a început să se deterioreze în timpul verii trecute, când în luna iulie fata i-a dat de înţeles prietenului ei că nu mai voia să aibă o relaţie cu acesta. Reacţia individului a fost una violentă, iar perioada care a urmat a fost una de coşmar pentru tânără. Întâlnirile dintre cei doi au devenit tensionate şi, în urma încercărilor repetate ale bărbatului de a o convinge să rămână împreună, acesta a devenit violent şi a început să o ameninţe şi să o lovească. În lunile care au urmat, Huţuleac a lovit-o de mai multe ori pe fată cu palmele, cu pumnii şi picioarele şi a tras-o de păr. Văzând convingerea fetei în păstrarea deciziei de a-l părăsi pe cel devenit violent, bărbatul de 32 de ani a început să o şantajeze cu distribuirea unor fotografii făcute în timpul relaţiei lor, în care fata apărea nud, în încercarea de a o umili pe tânără în faţa prietenilor.

 

În luna martie, mama fetei a devenit şi ea victima ameninţărilor individului

Violenţele asupra tinerei s-au repetat în perioada iulie-decembrie 2017 şi s-au manifestat din nou în timpul lunii februarie din acest an, culminând cu ce avea să se petreacă pe 8 martie. La cea dată, după ce tânăra de 19 ani i-a transmis din nou bărbatului că nu doreşte să mai aibă nici un fel de relaţia cu acesta, Gabriel Huţuleac a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii nud ale fetei, pe adresele mai multor prieteni ai acesteia, având intenţia de a-i compromite imaginea şi pentru a o determina să se întoarcă la el. Mai mult de atât, în aceeaşi zi individul a ameninţat-o şi pe mama fetei că dacă va interveni între ei, va publica pe internet fotografiile cu pricina.

 

A fost emis un mandat de percheziţie la locuinţa bărbatului

Disperate de atitudinea agresivă a bărbatului de 32 de ani, cele două victime au făcut o plângere la poliţie. În urma cercetărilor demarate de poliţişti, au fost administrate mai multe probe în cadrul dosarului penal deschis pe numele lui Gabriel Huţuleac, iar magistraţii Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc au emis un mandat de percheziţie la data de 16 martie, prin care a fost încuviinţată efectuarea unei percheziţii la locuinţa bărbatului din comuna Frumosu.

Duminică dimineaţa, în jurul orei 06.00, cu sprijinul unei grupe de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava, au fost efectuate percheziţii la domiciliul bărbatului, de unde au fost ridicate telefoane mobile pe care bărbatul a recunoscut că avea stocate imagini ale fetei. De asemenea au fost făcute demersuri legale pentru efectuarea unei percheziţii informatice pentru vizualizarea acestor probe. În urma percheziţiei la locuinţa lui Gabriel Huţuleac, poliţiştii au ridicat şi o armă tip puşcă, care urmează a fi verificată în cadrul anchetei demarate.

 

Bărbatul şi-a recunoscut vinovăţia şi este cercetat în continuare sub control judiciar

În timpul audierilor, Gabriel Huţuleac şi-a recunoscut parţial vinovăţia, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru săvârşirea a 3 infracţiuni de lovire sau alte violenţe, 5 infracţiuni de şantaj şi alte 2 de ameninţare. În timpul zilei de duminică, poliţiştii au emis pe numele bărbatului o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava. În urma audierilor în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, aceştia au luat decizia ca Gabriel Huţuleac să fie cercetat în continuare sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat anchetat după ce şi-a ameninţat şi bătut iubita, şantajând-o cu distribuirea unor fotografii cu ea dezbrăcată.
 Vizualizări articol: 3336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Bărbat anchetat după ce şi-a ameninţat şi bătut iubita, şantajând-o cu distribuirea unor fotografii cu ea dezbrăcată4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei