Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 61 (6771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Circ

Suceveanul care şi-a crestat penisul, plimbat două zile de la Penitenciar la Urgenţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul Petrică Mândrilă, alias „Polonic”, a făcut un adevărat circ la Botoşani, după ce, transferat din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava în Penitenciarul Botoşani, şi-a provocat tăieturi la penis cu o lamă de ras.

După cum am relatat şi în cotidianul nostru de ieri, tânărul în vârstă de 35 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe Botoşani mai întâi marţi, la câteva ore după ce fusese transferat în penitenciar. Acesta şi-a provocat leziunile din zona genitală într-o celulă, marţi după-amiază. El a fost dus la UPU Botoşani în cătuşe şi sub escorta mascaţilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale la urgenţe. Aici, acesta a aruncat înjurături în dreapta şi în stânga şi i-a scuipat şi ameninţat pe cameramanii care îl filmau.

Monitorul de Botoşani, citând surse din spital, a relatat că suceveanul a refuzat ca leziunile să-i fie pansate, astfel că a ajuns la UPU Botoşani şi miercuri, ba încă de două ori. În cursul dimineţii de miercuri, acesta a fost transportat din nou la Unitatea de Primiri Urgenţe, fiind flancat de doi mascaţi înarmaţi, din cauza sângerării din zona organului genital. Acesta a refuzat tratamentul, în ciuda faptului că pierduse destul de mult sânge.

„Pacientul prezenta o sângerare în zona organelor genitale, însă pe lângă agresivitatea verbală pe care o manifesta, a refuzat şi consultaţia”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD, pentru Monitorul de Botoşani. „Polonic” a trecut şi pe la Psihiatrie, după care a revenit în penitenciar.

Miercuri seară, suceveanul a ajuns din nou la spital, tot din cauza sângerării. De această dată a acceptat să îi fie suturată rana şi pansată, după care i s-a prescris un tratament şi a revenit în Penitenciarul Botoşani.

Conducerea unităţii de detenţie a dispus o anchetă internă pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

Suceveanul şi-a provocat leziunea cu o lamă de ras de la aparatul de unică folosinţă, au transmis oficialii Penitenciarului Botoşani.

Petrică Mândrilă, alias „Polonic”, din Broşteni, este multiplu recidivist, fiind eliberat ultima oară din penitenciar în luna octombrie a anului trecut. El a fost condamnat de-a lungul timpului pentru furturi, incendierea unui bloc din Broşteni şi pentru incendierea pensiunii La Dolce Vita. Ultima pedeapsă este la 7 ani de închisoare, dar nu este încă definitivă.

În momentul de faţă individul este arestat preventiv pentru viol şi lipsire de libertate, victimă fiind o fată de 15 ani. El este acuzat că a ademenit-o pe minoră în apartamentul din Broşteni în care locuia şi a obligat-o să facă sex, ţinând-o cu forţa în locuinţă timp de mai multe ore.

„Polonic” s-a automutilat ca formă de protest, considerându-se nevinovat pentru fapta de viol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul care şi-a crestat penisul, plimbat două zile de la Penitenciar la Urgenţe.
 Vizualizări articol: 3014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanul care şi-a crestat penisul, plimbat două zile de la Penitenciar la Urgenţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Polonicule labagiule.. trimis de
(16 mar 2018, 14:04:16
decat sa te tai pe ☭  mai bine iti scoti un ochi ba polonic,asa toata lumea e fericita,tu chior si noi multumiti...nu uita data viitoare asta e solutia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei