Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 61 (6771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Aroganța maximă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă mi-a picat ceva rău în această săptămână, atunci nu putea fi vorba decât despre declarația înmărmuritoare a lui Jose Mourinho despre propriul club... După eliminarea teoretic greu digerabilă cu Sevilla, în fața căreia a rezistat la zero timp de trei reprize, pentru a se face de râs în a patra, domnul Special One a minimizat întâmplarea, spunând că nu e ceva neobișnuit pentru Man United, și el a eliminat-o de două ori în Liga Campionilor! Serios, abia asta mi se pare aroganța maximă a lui Mourinho, practic s-a autodepășit. Păi tocmai de-aia a fost adus și plătit regește antrenorul, de-aia s-au dat saci de galbeni pentru alde Pogba și alții ca el, ca ManU să nu mai pățească! Nu știu ce simt suporterii sau acționarii, dar eu în locul lor l-aș vrea expulzat cât mai repede pe acest saltimbanc al bunului simț.

Nici cealaltă echipă englezească din săptămâna a doua a Ligii Campionilor n-a fost mai norocoasă, ba chiar dimpotrivă. Chelsea, după ce se mândrea că e clubul împotriva căruia Messi n-a înscris înainte de dubla din sezonul ăsta, iată că acum contabilizează trei la pasiv, inclusiv golul cel mai rapid înscris de argentinian în întreaga carieră! N-am auzit la comentariul în direct (Telekom Sport), nici în cronicile citite a doua zi, vreo remarcă despre faptul rarissim că Messi a înscris golul respectiv cu dreptul. Ulterior, la acea depășire în progresie, aritmetică pentru apărare, geometrică pentru el, a trimis cu stângul, la fel de ”modest”, punând încă două cărămizi la construcția ideii de finalizare simplă: șutează ca la miuță, ca și cum poarta ar fi goală! Din cauze neștiute, posibil să nu funcționeze pentru toată lumea.

S-au strâns multe lucruri de povestit în tenis, ne-au trecut toate apele și vânturile deșertului la meciurile Simonei de la Indian Wells, în timp ce la masculin Federer navighează fără set pierdut (cel puțin până la sfertul cu Chung). Ambii lideri mondiali sunt în căutarea unor rezultate care să le perpetueze poziția privilegiată, mai multe despre acest subiect, în rubrica de luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aroganța maximă.
 Vizualizări articol: 1337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aroganța maximă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei