Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 61 (6771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Deplorabil

Scări pericol public în staţia de la Bancă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Staţia de la Bancă din municipiul Suceava le oferă surprize neplăcute călătorilor, dar şi celor care tranzitează zona. Practic, o bună parte a scărilor care urcă din staţie spre frizerie sunt distruse într-o proporţie importantă, iar fiecare pas greşit poate însemna nu doar o mână sau un picior rupt, ci poate chiar şi un nedorit deces.

Iar incidentele nu au întârziat să apară. În urmă cu circa două săptămâni, o femeie ceva mai în vârstă a căzut şi doar norocul a făcut să scape fără vreo leziune.

„Eram la serviciu şi am văzut-o pe geam cum cade pe scări. M-am speriat foarte tare şi am ieşit repede să văd despre ce este vorba. Era jos şi am ajutat-o să se ridice. Mi-a spus că a avut noroc de faptul că era gros îmbrăcată şi avea şi căciulă pe cap, altfel nu ştiu ce s-ar fi întâmplat”, a povestit un martor al acestui eveniment.

Mai mult, oamenii care lucrează în acea zonă, la frizerie, coafor sau magazin de naturiste cred că şi pentru cei care cunosc locul scările prezintă un pericol ridicat, mai ales pe timp de noapte.

„Faptul că aici este staţia de autobuz îi determină pe o parte din oameni să se grăbească, mai ales când mijloacele de transport sunt în staţie. Iar de aici până la un accident nu mai este decât un mic pas. E timpul ca aceste scări să fie refăcute sau măcar să existe vreo atenţionare despre pericolele pe care le prezintă acestea”, au mai arătat sucevenii care lucrează în apropierea staţiei de la Bancă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scări pericol public în staţia de la Bancă.
 Vizualizări articol: 2344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Scări pericol public în staţia de la Bancă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei