Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 54 (6764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 8 – 14 martie

Joi, 8 martie

 

Spectacolul Jazz For Woman, la Sala „Draga Olteanu Matei” din Fălticeni

Asociaţia Fălticeni Cultural şi Trupa ”Fine Jazz Combo” a Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava vă invită joi, 8 martie, de la ora 18:00, la Sala „Draga Olteanu Matei” (lângă Clubul Copiilor Fălticeni), la spectacolul Jazz For Woman. Intrarea este liberă, însă se face pe bază de invitaţie. Rezervări la telefon: 0743 102 992.

 

Concertul „Sărut, femeie, mâna ta!”, susţinut la Suceava de Ion Suruceanu

Interpretul de muzică uşoară Ion Suruceanu invită sucevenii la un concert de Ziua Femeii. Artistul născut în Republica Moldova va susţine joi, 8 martie, de la ora 20:00, un concert extraordinar de Ziua Femeii, „Sărut, femeie, mâna ta!”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Artistul va evolua în faţa publicului sucevean alături de soliştii Mariana Pisică, Cristina Vasopol, Luminiţa Vologa, Mihail Anton, Orchestra de Revistă şi Baletul Teatrului Muzical „Nae Leonard”. Dirijor: Nicolae Mantu. Biletele costă 65 de lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230 523 718.

 

Spectacol de umor, muzică şi poezie, cu Grupul Vouă, de 8 martie, la USV 

Vineri, 8 martie, Auditoriumul ”Joseph Schmidt” al Universităţii din Suceava va găzdui spectacolul „Întotdeauna femeia”, al grupului Vouă.

La exact 36 de ani de la înfiinţare, Vouă pregăteşte un spectacol special de umor, muzică şi poezie oferit tuturor doamnelor şi domnişoarelor, în regia lui Adrian Fetecău.

Evenimentul va avea loc de la ora 19.00, iar preţul unui bilet este de 10 lei, putând fi procurat şi online, de pe ccs-sv.ro sau biletesuceava.ro.
Accesul studenţilor este gratuit pe bază de invitaţie. Acestea pot fi procurate de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor Suceava, str. Zorilor, nr. 6, lângă Auto Albina, sau la telefon 0752 092 606.

 

„Zădarnicele chinuri ale dragostei”, la Teatrul „Matei Vişniec”

Încasările spectacolului programat pe 8 martie, la ora 19.00 „Zădarnicele chinuri ale dragostei”, după William Shakespeare, regia Alexandru Bogdan, vor fi virate în Fondul de Solidaritate Teatrală, înfiinţat în cadrul campaniei „Artiştii pentru artişti”.

 

Sâmbătă, 10 martie

Trupa de folk-rock Bucium, în clubul 31 Motor's Pub din Suceava

Trupa de folk-rock Bucium va lansa sâmbătă, 10 martie, în clubul 31 Motor's Pub din Suceava, albumul „Mioriţa”. Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele şi basmele româneşti cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană. Cel mai recent disc, „Mioriţa”, a fost lansat în luna decembrie a anului trecut şi a beneficiat de un turneu naţional de promovare. „Mioriţa” este un album conceptual: există un erou şi un fir epic, motiv pentru care materialul poate fi descoperit în totalitate doar la o ascultare cap-coadă, discul fiind creat fără nici o pauză între piese. Printr-o întâmplare fericită, basul de pe album a fost înregistrat de regretatul Alex Pascu de la Goodbye to Gravity. În deschiderea concertului de la Suceava va cânta trupa Aamon din Iaşi.

 

Miercuri, 14 martie

Folkista Maria Gheorghiu aduce „Câmp de lavandă” la Suceava

Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava (CCS), aflată în coordonarea Universităţii „Ştefan cel Mare”, organizează miercuri, 14 martie, de la ora 19.00, în Auditoriumul USV „Joseph Schmidt”, concertul „Câmp de lavandă” al Mariei Gheorghiu. Aceasta va fi însoţită de Radu Graţianu, la clape.

Potrivit organizatorilor, preţul unui bilet este de 10 de lei, iar studenţii au acces gratuit pe bază de invitaţii procurate de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, str. Zorilor, nr. 6, lângă Auto Albina, sau la telefon 0752 092 606. Online, biletele se pot cumpăra de pe ccs-sv.ro sau biletesuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei