Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 54 (6764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Sănătate

Alma Clinic – cea mai nouă clinică medicală deschisă în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alma Clinic a deschis ieri o nouă clinică medicală în municipiul Suceava. Amplasată într-un spaţiu modern, vizavi de Autogara Suceava, Alma Clinic oferă servicii medicale şi pacienţilor din municipiul Suceava, după ce prima clinică sub această denumire a început să ofere servicii de calitate pacienţilor în urmă cu patru ani, la Fălticeni. Noua clinică, amenajată într-un spaţiu dotat cu aparatură medicală performantă, beneficiază de o echipă de specialişti din sistemul medical, cu un ridicat nivel de profesionalism, aflându-se astăzi la dispoziţia pacienţilor pentru consultaţii, analize medicale şi tratamente în regim ambulatoriu.

Alma Clinic a luat fiinţă în anul 2014, ca o organizaţie în care laitmotivul activităţii zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor. Alexandru Mitocaru, managerul general Alma Clinic, declara că ”medicina evoluează în fiecare zi, iar noi ne propunem să îmbunătăţim serviciile medicale oferite, pentru ca oamenii să poată preveni şi trata mult mai uşor orice boală. Ne dedicăm zilnic, trup şi suflet, pentru sănătate.” Noua clinică deschisă ieri în Suceava oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent 15 specialităţi medicale, între care Alergologie, Cardiologie, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Diabetologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicină internă, Neurologie, Obstetrică şi ginecologie, ORL, Ortopedie, Pneumologie şi Urologie.

Pentru fiecare disciplină medicală clinica colaborează cu medici specialişti din Iaşi şi Suceava, cu competenţe recunoscute în practica medicală modernă şi în utilizarea aparaturii medicale de ultimă generaţie, tehnologia modernă folosită în domeniul sănătăţii fiind extrem de importantă pentru o diagnosticare corectă. În această privinţă managerul Alexandru Mitocaru declara ieri, la deschiderea oficială a noii clinici: ”Alma Clinic îşi propune să fie în topul clinicilor din judeţul Suceava şi sperăm să ajungem acolo. Ne-am concentrat spre pacient şi spre o ambianţă foarte plăcută pentru acesta, cu spaţii generoase, iar aparatura din dotare provine de la liderul în domeniu, firma General Electric, cu ecografe specializate pentru endocrinologie şi cardiologie. De asemenea, beneficiem de un video-endoscop de la liderul pieţei, firma Olympus, şi de cea mai importantă investiţie, făcută într-o echipă tânără şi entuziastă de medici şi asistente, care vor aduce cu siguranţă o stare de bine pacienţilor care intră în această clinică.”

Pentru cei interesaţi, Alma Clinic este la dispoziţia pacienţilor în fiecare zi de luni până vineri, între orele 07.30-19.00, sâmbăta, între orele 08.00-14.00, la noua adresă din Suceava, strada Vasile Alecsandri, nr. 8, parter, iar informaţii se pot obţine la telefon 0374 825 700 sau pe site-ul clinicii, www.almaclinic.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alma Clinic – cea mai nouă clinică medicală deschisă în Suceava.
 Vizualizări articol: 7258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Alma Clinic – cea mai nouă clinică medicală deschisă în Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei