Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 50 (6760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alcool și neatenție

Trei mașini au fost implicate într-o tamponare în lanț produsă de un șofer băut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident în lanț produs de un șofer băut și neatent, în care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc într-o intersecție din centrul orașului Gura Humorului, joi seara, în jurul orei 18.50. În timp ce se afla la volanul unui autoturism Opel, pe strada Republicii din Gura Humorului, circulând dinspre Suceava spre Frasin, un bărbat de 63 de ani din oraș a pătruns pe banda I în intersecția din faţa primăriei orașului și din cauza neatenției și a consumului de alcool, nu a mai putut frâna la timp. A acroșat astfel  un autoturism VW Golf, care aştepta în coloană la semaforul electric din faţa Primăriei oraşului Gura Humorului, autoturism condus de un bărbat de 41 ani din comuna Stulpicani. În urma impactului, autoturismul VW a fost proiectat în autoturismul din fața sa, marca Dacia Logan, condus de un bărbat de 41 ani localnic. În acest timp, autoturismul Opel şi-a continuat deplasarea pe banda I şi a acroşat şi autoturismul Dacia Logan lovit de VW, de această dată în partea dreaptă spate. Toţi cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului care nu a oprit la timp, respectiv negativ în celelalte două cazuri. Ulterior bărbatului de 63 de ani i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei mașini au fost implicate într-o tamponare în lanț produsă de un șofer băut.
 Vizualizări articol: 2401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei mașini au fost implicate într-o tamponare în lanț produsă de un șofer băut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei