Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 50 (6760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Arată a... FCSB!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vă amintiţi bancul ăla clasic cu pesimistul şi cu optimistul, cu o variantă şi printre Legile lui Murphy? Cică pesimistul zice: "Mai rău de atâta nu se poate!", în timp ce optimistul spune "Ba se poate!". Mă gândesc că printre foarte mulţii fani ai Stelei s-or afla şi niscai optimişti, pentru care "speranţa" de mai rău a rămas intactă şi după Sibiu, după ce pesimiştii crezuseră cu doar o săptămână mai devreme că la Roma a fost atins fundul prăpastiei. Aş zice chiar că între dezastrul de la Roma şi catastrofa de la Sibiu, ultima a fost de multe ori mai gravă decât întregul parcurs din acest început de sezon, în care dacă ar veni cineva să spună că Steaua ia titlul, cea mai normală reacţie ar fi să-l trimiţi pe respectivul la doctor. Steaua arată nu ca o echipă de pluton, nu ca una aflată la retrogradare, nu ca una de Divizia B, ci mult, mult mai rău. Îmi vine chiar să mă întreb dacă nu cumva or fi dat-o la pace George Becali şi neisprăviţii ăia de la Armată, care se cred Steaua, şi să fi făcut între ei schimb de jucători. Că ăştia de se numesc oficial FCSB par să nu mai aibă nicio treabă nu doar cu fotbalul, ci cu niciun sport. Dovada sunt notele de ieri din Gazeta sporturilor, unde un singur jucător, Budescu, are nota 5 (trasă de păr şi asta, mi se pare), vreo doi au 4, iar restul numai note de 2 şi 3. ...Mari şi astea, după cum s-au prezentat pe teren. Ceea ce e mai ciudat e că l-au amorţit şi pe amărâtul ăla care finanţează întreaga porcărie. Îmi amintesc că în alte situaţii similare, la gura domnului Becali era prăpăd. Acum, abia dacă a bolmojit vreo două, trei vorbe din care am reţinut că el însuşi le-ar fi cerut să se menajeze, să nu-şi rişte preţioasele copite pe terenul ăla care... chiar: care ce!? Că am văzut meciuri jucate pe terenuri infinit mai proaste, pe gheaţă, pe noroaie grele, pe veritabile lacuri. Acum, la Sibiu, era chiar rezonabil, măcar prin comparaţie cu ce fusese cu o seară înainte, când era patinoar. Şi când meciul se amânase. Tot ce se poate reţine după ceea ce am văzut alaltăieri e că Steaua, la halul în care arăta, merită din plin să fie numită FCSB! Să fie într-un ceas bun! Adică la fel de bun ca al lui Dinamo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arată a... FCSB!.
 Vizualizări articol: 1620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Arată a... FCSB!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei