Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 50 (6760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiţie

Suceava va găzdui Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 1 - 6 aprilie, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava va găzdui Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară, eveniment la care sunt aşteptaţi circa 200 de elevi, profesori coordonatori şi profesori din Comisia centrală.

Cei mai eminenţi elevi din ţară din clasele a XI-a şi a XII-a de la calificările Tehnician analize produse alimentare şi Tehnician industrie alimentară (profil Resurse naturale şi pretecţia mediului) îşi vor da concursul în cadrul probei scrise şi probei practice.

Potrivit prof. Tatiana Hladiuc, directoarea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, „deschiderea olimpiadei este programată pentru luni, 2 aprilie, la Universitatea din Suceava. De altfel, Universitatea <Ștefan cel Mare> este partener al evenimentului, acolo urmând să se desfăşoare proba practică, alături de Colegiul de Informatică <Spiru Haret>, unde vor fi cazaţi elevii, Inspectoratul Școlar etc. Numărul exact de competitori va fi cunoscut după desfăşurarea probelor preliminare, respectiv a olimpiadelor judeţene”.

Profesorii din Comisia centrală, 23 la număr, vor fi cazaţi la hotel Zamca.

Pe lângă activităţile specifice competiţiei, elevii participanţi, însoţiţi de profesorii lor, vor avea parte şi de programe de vizită a obiectivelor istorice şi culturale din Suceava şi din împrejurimi.

 

Alte două olimpiade naţionale organizate în judeţ

În acest an, la Suceava a mai avut loc Olimpiada Naţională de Astronomie şi Astrofizică, concursul fiind organizat de Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, Inspectoratul Școlar Suceava, Universitatea ”Ștefan cel Mare”, Societatea Ştiinţifică ,,Cygnus” - centru UNESCO. Concursul a avut loc în perioada 2 – 5 februarie.

Tot la Suceava va avea loc şi Olimpiada Naţională de Limba maternă polonă, în perioada 9 - 11 martie, 27 de elevi din judeţ (9 de liceu şi 18 de gimnaziu) calificându-se pentru această fază a concursului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava va găzdui Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară.
 Vizualizări articol: 2032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Suceava va găzdui Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei