Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 22 (6732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Miză uriaşă

Licitaţia pentru salubrizarea menajeră a Sucevei va avea loc mâine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Licitaţia pentru desemnarea unui nou operator de salubrizare menajeră a Sucevei, pentru următorii 12 ani, va avea loc mâine.

Licitaţia era programată iniţial pentru data de 1 noiembrie 2017, dar a fost suspendată în urma contestaţiilor depuse. După soluţionarea acestora, o nouă dată a fost stabilită - 12 ianuarie 2018, dar o contestaţie în instanţă a RER Buzău a blocat iar licitaţia.

În cele din urmă, o decizie a Curţii de Apel Suceava, de modificarea parţială a deciziei Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi remediere a documentaţiei de atribuire, a permis ca licitaţia să fie ţinută pe 31 ianuarie.

„La aproape patru ani (martie 2014) de la demararea proiectului care va schimbă total modul de gestionare a gunoiului menajer în municipiul reşedinţă de judeţ, va avea loc licitaţia, dar cel mai probabil rezultatul acesteia va fi din nou contestat”, a precizat viceprimarul Lucian Harşovschi, care s-a ocupat de această problemă.

Valoarea contractului de concesionare a salubrizării menajere a Sucevei pentru următorii 12 ani este de 83.829.600 de lei (peste 18 milioane de euro), câştigătorul obligându-se să amenajeze 100 de platforme semiîngropate, 100 de platforme îngropate, 30 de puncte supraterane de colectare selectivă cu patru containere pentru deşeuri reciclabile, dar şi să monteze 1.000 de coşuri stradale şi să amenajeze două locuri de joacă pentru copii, anual.

Din cele 100 de platforme îngropate, 15 urmează să fie realizate în cartierul Obcini, 23 în George Enescu, 9 în Zamca, 26 în Centru, 24 în Burdujeni şi 3 în Iţcani, în vreme ce platformele semiîngropate vor fi amplasate astfel: 14  în Obcini, 24 în George Enescu, 7 în Zamca, 28 în Centru, 25  în Burdujeni şi 3 în Iţcani.

Rămâne de văzut în cât timp va putea fi desemnat câştigătorul final al licitaţiei, după ce se va declanşa din nou caruselul contestaţiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Licitaţia pentru salubrizarea menajeră a Sucevei va avea loc mâine.
 Vizualizări articol: 1480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Licitaţia pentru salubrizarea menajeră a Sucevei va avea loc mâine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei