Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 22 (6732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Imagine care strânge în spate

Jungla de pe E 85, spre Siret: depăşire între tiruri, în vârf de rampă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O imagine care pur şi simplu strânge în spate, cu o depăşire între tiruri, în vârf de rampă, pe linia continuă, a fost surprinsă în trafic pe E 85, spre Siret, fiind publicată pe reţelele de socializare.

În imagine se vede cum un tir înmatriculat în Bulgaria intră în depăşirea altuia, în zona Dărmăneşti, într-o zonă fără nici un pic de vizibilitate.

Martori care s-au aflat în trafic au comentat pe contul de Facebook „Radar mioritic” că tirul aflat în depăşire avea cel puţin 85-90 de kilometri la oră.

Manevra de depăşire este absolut inexplicabilă. În orice moment în faţa tirului aflat în depăşire putea „răsări”, din sens opus, un autoturism care să fie pur şi simplu spulberat. Varianta ca primul şofer de tir să-l fi bliţat pe al doilea cu privire la faptul că nu vine nimic din faţă pare foarte improbabilă având în vedere unde se afla maşina.

Faptul că cel care a efectuat această depăşire conducea un tir face manevra sa şi mai condamnabilă. Din păcate, sunt exemple recente în judeţ, privind depăşiri de acest gen care au dus la accidente cu final tragic, soldate şi cu moartea unor oameni nevinovaţi.

Analiza de bilanţ a Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava arată că depăşirile neregulamentare au generat, în anul 2017, 26 de accidente rutiere grave, soldate cu decesul a opt persoane şi rănirea gravă a altor 26. Analiza poliţiştilor rutieri arată că numărul accidentelor din cauza depăşirilor făcute neregulamentar este în creştere. Astfel, faţă de 2016, s-au produs cu 14 accidente grave în plus din cauza depăşirilor inconştiente, mai grave fiind şi consecinţele acestora, numărul decedaţilor (+2) şi cel al răniţilor grav (+14). Aşadar, o creştere foarte accentuată, care spune totul despre inconştienţa multora dintre cei cu care putem avea ghinionul de a ne întâlni în trafic. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jungla de pe E 85, spre Siret: depăşire între tiruri, în vârf de rampă.
 Vizualizări articol: 6551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Jungla de pe E 85, spre Siret: depăşire între tiruri, în vârf de rampă4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei