Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 22 (6732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

PSD Suceava anunţă că 123 de şcoli şi grădiniţe vor fi modernizate anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava a anunţat, ieri, că până în anul 2020 toate unităţile şcolare din judeţ vor îndeplini condiţiile de autorizare. Social-democraţii suceveni au făcut această precizare după ce comisiile pentru învăţământ ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au avizat favorabil, cu 22 de voturi "pentru" şi 12 împotrivă, candidatura rectorului Universităţii Suceava, prof. univ. dr. Valentin Popa, pentru funcţia de ministru al Educaţiei Naţionale. PSD Suceava a transmis că deşi în judeţul Suceava sunt menţionate că există 219 unităţi şcolare cu toaletă în curte, „situaţia este deja remediată prin implicarea Guvernului social-democrat”. Astfel, social-democraţii au precizat prin intermediul unui comunicat de presă că numai în acest an, în etapa a doua a Programului Naţional de Dezvoltare Locală, 79 de şcoli şi 44 de grădiniţe vor fi renovate, urmând ca până la anul 2020 să nu mai existe nici o şcoală care să nu îndeplinească standardele de calitate specifice mileniului trei. „Sunt elemente concrete pe care Guvernul social-democrat şi parlamentarii sociali-democraţi suceveni le prezintă locuitorilor judeţului Suceava, spre deosebire de permanenta văicăreală a liberalilor suceveni menită să dezinformeze”, se arată în comunicatul de presă al PSD Suceava. În acelaşi document se mai spune că prin votul primit de Valentin Popa pentru a prelua funcţia de ministru al Educaţiei s-a concretizat propunerea Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD ca un sucevean să preia această funcţie extrem de importantă.

„Candidatul desemnat a expus obiectivele referitoare la învăţământul preuniversitar şi universitar cuprinse în programul de guvernare al PSD, precum şi obiective stabilite de dumnealui. Maniera în care domnul Valentin Popa a răspuns la întrebările formulate de parlamentarii ce fac parte din aceste comisii de învăţământ, printre care se numără şi deputatul Alexandru Rădulescu, a evidenţiat premisele favorabile creşterii calităţii educaţiei româneşti sub conducerea unui sucevean”, au mai anunţat social-democraţii suceveni. Valentin Popa este, începând de ieri, ministru al Educaţiei, după ce noul Guvern condus de Viorica Dăncilă a primit votul de învestitură în Parlamentul României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava anunţă că 123 de şcoli şi grădiniţe vor fi modernizate anul acesta.
 Vizualizări articol: 1479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD Suceava anunţă că 123 de şcoli şi grădiniţe vor fi modernizate anul acesta1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei