Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 10 (6720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ghinion

Un poliţist aflat la volanul unei maşini a călcat un pieton căzut pe carosabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost accidentat mortal de o maşină, vineri noapte, din cercetările efectuate la faţa locului rezultând că victima era căzută pe carosabil înainte de a fi călcată de maşină. La volanul autoturismului era un poliţist aflat în timpul liber. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 23.00, pe DN 17, în comuna Sadova, la circa 500 de metri de pasajul CFR.

Dragoş Onofrei, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava, poliţistul aflat în timpul liber, încadrat la Postul de Poliţie Breaza, conducea un VW Golf, şi, în zona amintită, a observat pe carosabil mai multe bucăţi de lemn pe care ar fi încercat că le evite. În momentul imediat următor, maşina a lovit o persoană care se afla întinsă pe carosabil.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj al ambulanţei, iar echipajul medical sosit a constatat decesul, fără a putea preciza dacă moartea victimei s-a produs anterior sau în urma impactului cu vehiculul. Acest detaliu important urma  să fie stabilit de medicii legişti.

Șoferul a declarat că pietonul era căzut aproape de axul drumului, cu faţa în sus, astfel că i-a fost imposibil să mai evite accidentul. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemie 0.

În prima fază a anchetei, identitatea pietonului nu a fost cunoscută, După efectuarea ulterioară de cercetări s-a stabili că este vorba de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Vorona, judeţul Botoşani. Poliţiştii i-au contactat pe membrii familiei, aflând că tânărul este cunoscut cu probleme psihice, iar în ultima perioadă a lucrat la o stână, în zona Pojorâta.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi se continuă cercetările, pentru a se stabili exact dinamica producerii accidentului, una destul de complicată de altfel. În funcţie de concluziile medico-legale se v stabili cert şi dacă a fost vorba de un accident rutier mortal. 

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un poliţist aflat la volanul unei maşini a călcat un pieton căzut pe carosabil.
 Vizualizări articol: 4568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un poliţist aflat la volanul unei maşini a călcat un pieton căzut pe carosabil5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Altul care nu a inteles nimic... trimis de
(15 ian 2018, 11:34:36
Pe comentatorii astia nu ii aduna nimeni?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Conopidă gratinată (rețetă rapidă) Pentru cei ce adoră sufleul de conopidă, dar nu au timp să îl pregătească, această rețetă va recupera, cu minim de efort, o mare parte din savoarea sufleului. Este relativ economică, se pregătește rapid, nu necesită cunoștințe speciale și este... Citeşte