Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 dec 2017 - Anul XXII, nr. 287 (6703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Infrastructură

La Cornu Luncii a fost inaugurat „drumul prieteniei” care face legătura cu Rădăşeni şi Baia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În comuna Cornu Luncii a fost inaugurat „drumul prieteniei”, care face legătura cu două comune învecinate, Baia şi Rădăşeni. Este vorba despre drumul comunal 15C între Sasca Mică -  Sasca Nouă - Lămăşeni - Baia, care a fost modernizat pe o lungime de 6,2 kilometri. Valoarea proiectului a fost de 5,64 milioane de lei, finanţarea asigurându-se în prima etapă a Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Lucrările la acest proiect au început în urmă cu doi ani, fiind finalizate înainte de termenul stabilit în contract. La inaugurarea drumului au fost prezenţi primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu, conducerile primăriilor din Baia şi Rădăşeni, precum şi mai mulţi oameni de afaceri şi localnici.

După slujba de sfinţire, primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a ţinut să precizeze că este o bucurie pentru el, şi pentru întreaga comunitate locală, că s-a inaugurat acest drum, care face legătura cu cele două comune învecinate. „Este o mare bucurie pentru noi, astăzi, să sfinţim drumul comunal 15C care face legătura între trei comune, Cornu Luncii, Baia şi Rădăşeni. Este un drum al prieteniei între cele trei comune. Este un drum care s-a făcut greu, dar s-a făcut foarte trainic şi foarte bine. Este, zic eu, cel mai trainic şi mai frumos drum din judeţul nostru”, a spus Gheorghe Fron. El a arătat că lucrările sunt de o calitate foarte bună, stratul de beton fiind de 25 de centimetri pe mijloc şi de 22 de centimetri pe margine, lăţimea drumului este de 5,5 metri, cu două sensuri de mers, iar pe porţiunea care traversează satul Sasca Mică lăţimea este de şapte metri.

 

Gheorghe Fron a subliniat că în comună sunt 67 de proiecte finalizate sau în curs de realizare

Gheorghe Fron a mai adăugat că acest proiect este unul extrem de important pentru comună, în condiţiile în care drumul face legătura între cele trei sate, iar în afară de drumurile naţionale şi judeţene din Cornu Luncii, cele comunale nu erau asfaltate sau betonate.

„Sunt foarte bucuros şi îi felicit pe proiectanţii, constructorii, dirigintele de şantier şi pe toţi cei care s-au implicat pentru construirea acestui drum. De asemenea, trebuie să îi felicit pe toţi cei care au fost alături de mine, şi mă refer la echipa din primărie, pentru că niciodată nu se poate face un lucru bun de unul singur. Şi vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat, şi mă uit la domnul Grigore Florea, este omul care a ajutat cel mai mult comuna Cornu Luncii”, a declarat Gheorghe Fron. El a subliniat faptul că satul Sasca Nouă „înfloreşte de pe o zi pe alta”, şi dacă în trecut era satul „cel mai prăpădit” din comună, în momentul de faţă „a ajuns să fie fruntea”.  Prezent la inaugurarea drumului Sasca Mică - Sasca Nouă - Lămăşeni, deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a spus că a participat „cu o mare bucurie la acest eveniment”, el ţinând să-l felicite pe primarul Gheorghe Fron pentru ceea ce a realizat în această comună. „Ştiu că aţi făcut extrem de multe. Ştiu că veţi face şi veţi duce la bun sfârşit multe alte proiecte ale comunei, care sunt în folosul cetăţenilor. E o mare onoare pentru mine să fiu aici. Şi pe cât posibil, noi în calitate de parlamentari vom fi aproape, alături de dumneavoastră în toate proiectele destinate creşterii calităţii vieţii pentru cei pe care îi reprezentaţi”, a spus Alexandru Rădulescu.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Fron a ţinut să precizeze că modernizarea drumului Sasca Mică -  Sasca Nouă - Lămăşeni este unul dintre cele 67 de proiecte finalizate sau aflate în derulare, Cornu Luncii fiind comuna cu cele mai multe proiecte din ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Cornu Luncii a fost inaugurat „drumul prieteniei” care face legătura cu Rădăşeni şi Baia.
 Vizualizări articol: 2664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Cornu Luncii a fost inaugurat „drumul prieteniei” care face legătura cu Rădăşeni şi Baia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei