Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 dec 2017 - Anul XXII, nr. 287 (6703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Fălticeni

Spectacolul caritabil “Magia Crăciunului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grădiniţa Specială Fălticeni, Colegiul “Vasile Lovinescu” Fălticeni, Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni şi Protoieria Fălticeni au organizat în după-amiaza zilei de miercuri, 13 decembrie, a IX-a ediţie a spectacolului caritabil “Magia Crăciunului”.

Evenimentul cultural a fost organizat pentru sprijinirea preşcolarilor cu dizabilităţi de la Grădiniţa Specială Fălticeni. Pe scenă au urcat Corul de copii “Floare de colţ” al Grădiniţei Speciale Fălticeni, grupurile folclorice  “Micii Răzăşi”, “Moldava”, “Coroniţa” şi Grupul instrumental “Flori de măr” de la Clubul Copiilor Fălticeni, Grupul “Românaşii” de la Grădiniţa Specială. Lor li s-au adăugat soliştii de muzică populară şi uşoară Andreea Handragel, Gianina Elena Pădurean de la Colegiul “Vasile Lovinescu”, Cezar Albu – Şcoala Gimnazială “Al.I. Cuza”, Valentin Bertea – Colegiul Naţional ,,Nicu Gane”, Corul Protopopiatului Fălticeni, Grupul “Muguri de cântec”, Grupul vocal al Grădiniţei Speciale, Trupa „Hipnotyk” a Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”, Grupul “Fulgi de nea” (clasa I B – Şcoala Gimnazială “Ion Irimescu”), Grupa “Ursuleţii” – Grădiniţa Specială Fălticeni, Grupul de colindători de la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu”.

În cadrul evenimentului a fost organizată şi tradiţionala expoziţie cu vânzare de decoraţiuni pentru sărbătorile de iarnă. Cele două activităţi au fost organizate în cadrul proiectului “Visăm împreună la o lume mai bună!”, bazat pe voluntariat şi inclus în Strategia Naţională de Acţiune Comunitară.

Coordonatorii activităţilor au fost profesorii Mariana Amarie, Gabriela Ariton, Maria Peiu şi preotul protopop Adrian Dulgheriu.

 

“Dăruim din Suflet”

Astăzi, 18 decembrie, de la ora 16.30, la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” va avea loc concertul de colinde cu scop caritabil “Dăruim din Suflet”, organizat de Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu”. Printre formaţiile care şi-au anunţat participarea se numără Corul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” din Fălticeni, Grupul vocal “Balada”, coordonat de profesor-interpret Maria Tanasă, Corul de copii “Trei Clopote” din Suceava, Corul Seminarului Teologic “Veniamin Costachi”, Corul Arhiepiscopiei ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Corul Protopopiatului Fălticeni, Grupul vocal “Moldava” de la Clubul Copiilor Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul caritabil “Magia Crăciunului”.
 Vizualizări articol: 1362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacolul caritabil “Magia Crăciunului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei