Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 dec 2017 - Anul XXII, nr. 287 (6703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Proiect elveţiano-român

Reabilitări şi modernizări la Centrul pentru Refugiaţi din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii de la Centrul de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din Rădăuţi, cât şi cei din Centrul de la Bucureşti, centre subordonate Direcţiei Azil şi Integrare, sunt beneficiarii unor îmbunătăţiri logistice prin implementarea proiectului „Aspecte privind azilul – dezvoltarea capacităţii la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI) Faza II, proiect derulat prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român”. Obiectivul general al proiectului a constat în creşterea eficienţei şi calităţii procesului de azil în România, luând în calcul transpunerea noilor directive UE de stabilire a standardelor pentru primirea solicitanţilor de protecţie internaţională.

De asemenea, s-a urmărit întărirea capacităţii operaţionale a IGI în derularea activităţilor zilnice, atât la nivel central, cât şi la nivelul centrelor regionale, precum şi întărirea capacităţii instituţiei prin dezvoltarea unui mecanism de coordonare, evaluare a standardelor de recepţie şi reacţie în situaţii de criză, conform noilor modificări legislative. Astfel, în cadrul proiectului s-a urmărit îmbunătăţirea condiţiilor de înregistrare, recepţie şi cazare, dotarea cu echipamente (PC, camere foto), mobilier ghişee, reabilitări/modernizări ale ghişeelor, dotări cu mobilier pentru camere, mobilier special pentru cabinetele de consultaţie, precum şi amenajarea unui loc de joacă exterior la Rădăuţi. Bugetul proiectului a fost de 210.000 CHF, din care 85% contribuţie elveţiană (178.500 CHF) şi 15% cofinanţare naţională (31.500 CHF) din partea MAI -  Inspectoratul General pentru Imigrări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reabilitări şi modernizări la Centrul pentru Refugiaţi din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reabilitări şi modernizări la Centrul pentru Refugiaţi din Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei