Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 dec 2017 - Anul XXII, nr. 287 (6703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Nou în Suceava

Connect Fitness Center - un centru de mişcare şi relaxare pentru întreaga familie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O investiţie imensă a unor oameni care au vrut să ofere servicii de calitate comunităţii din care provin, s-a transformat în cel mai spectaculos centru de fitness din întreaga zonă a Moldovei. Acest centru se adresează tuturor vârstelor şi exigenţelor, aducând în faţa celor interesaţi aparatură fabricată de cele mai importante firme în domeniu, un spaţiu generos cu o amenajare de excepţie şi servicii de calitate. Beneficiind de angajaţi care veghează la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a actului sportiv, Connect Fitness Center oferă clienţilor şi condiţii de relaxare, punând la dispoziţia acestora o saună cu masaj, un bar cu suplimente sportive şi o cafenea de calitate.

 

Un an de muncă şi investiţii pentru amenajarea unui spaţiu generos

În spatele investiţiei se află Marius şi Ionela Paicu, care simţind beneficiile mişcării în timpul antrenamentului la sală, au decis să investească în acest business de viitor. Ionela Paicu ne-a povestit despre începuturi: „După ce, la îndemnul unei prietene, am început mişcarea la sală, am simţitschimbări importante, atât a stării fizice, dar şi din punct de vedere psihic. Problemele care apăreau le depăşeam mult mai uşor şi când soţul meu a simţit că e nevoie de mai mult spaţiu pentru practicarea mişcării în sală, am realizat că putem începe noi o astfel de afacere, pe care trebuie să o facem viabilă din punct de vedere comercial”. Investiţiile au început în urmă cu un an, când au găsit acest spaţiu lăsat uitării, la ultimul nivel al magazinului Bucovina, o locaţie cu un spaţiu foarte generos, beneficiind şi de locuri de parcare. Au început amenajările, în timpul cărora spaţiul a fost restructurat de la zero, cu investiţii în canalizare, instalaţii sanitare şi electrice, ventilaţie şi încălzire.

 

Utilarea sălii a fost făcută cu aparatură de calitate şi de ultimă generaţie

Întreaga aparatură de forţă a fost comandată din SUA, Canada şi Suedia, de la firme de top în ceea ce priveşte producţia pentru fitness. Aparatele achiziţionate se adresează tuturor grupelor musculare, având în acelaşi timp o diversitate mare de aparate de lucru pentru aceeaşi grupă musculară, care trebuie lucrată din diferite unghiuri. Sunt nu mai puţin de 10 aparate doar pentru musculatura pieptului. O importanţă majoră a fost acordată calităţii aparatelor, 90% din performanţe depinzând de aceasta, iar restul de 10% de calitatea execuţiei. Este importantă calitatea oţelului din care sunt construite, greutatea în cazul celor 14 benzi de alergare, care trebuie să fie de 200-300 de kg, costul uneia depăşind 5.000 de euro. De asemenea, în dotarea sălii există un stand olimpic pentru competiţii de powerlifting. Este vorba de aparatură Eleiko, fabricată în Suedia, din oţeluri de primă calitate, investitorii dorind ca cei care vin la sală, inclusiv sportivii de performanţă, să aibă totul la dispoziţie. Valoarea investiţiilor doar în aparatură a depăşit câteva sute de mii de euro, sume la care se adaugă valoarea investiţiilor făcute în amenajarea întregului spaţiu.

 

Instructori de sală pentru o îndrumare corectă şi curăţare permanentă a aparatelor

Connect Fitness Center beneficiază de instructori de sală, care sunt plătiţi să le facă clienţilor instructajul aparaturii sau să-i asiste în momentele de lucru cu aparatele. Sunt patru instructori de sală, doi băieţi şi două fete, care le arată clienţilor la orice oră funcţionarea şi lucrul corect cu aceste aparate de top. Igiena sălii şi a acestor aparate nu a fost lăsată la întâmplare, zilnic personalul făcând curăţenie în sală. La interval de 3-4 ore fiecare aparat este dezinfectat cu soluţii antifungice şi antibacteriene, pentru condiţii de igienă pe care patronii centrului au pus mare accent. Clienţii vor avea acces în sală doar cu papuci sport de schimb şi prosop, iar  întreaga incintă este supravegheată video pentru protejarea bunurilor lăsate în vestiare. 13 angajaţi stau zilnic la dispoziţia clienţilor şi, în funcţie de afluxul clienţilor, numărul lor poate creşte. Accesul în centru se va face în curând cu carduri de acces, prin porţi speciale de acces, asigurând securitatea clienţilor centrului.

 

Sala pentru Aerobic, un spaţiu generos, ventilat şi cu lumină naturală

Un instructor profesionist, cu o vechime de peste 10 ani, este cel care îndrumă într-o sală specială cursul de gimnastică aerobică. Sala este iluminată natural şi are o ventilaţie deosebită, atât de necesară practicării acestui gen de mişcare. Este o sală cu o suprafaţă foarte generoasă, de 140-160 de metri pătraţi, cu pereţi antifonaţi pentru a nu-i deranja zgomotul din jur. O fată şi un băiat sunt cei doi antrenori de gimnastică aerobică, consideraţi cei mai buni antrenori la ora actuală din oraş. Trebuie precizat că acest serviciu de aerobic este inclus în preţul abonamentului.

 

Centrul oferă locuri de relaxare şi odihnă după mişcare

La finalul programului de mişcare, clienţii sunt aşteptaţi la o saună de relaxare, amenajată în aceeaşi incintă, iar în viitorul foarte apropiat, un maseur profesionist vă va putea delecta cu un masaj de relaxare musculară, sub acelaşi acoperiş. O ofertă deosebită o constituie barul sportiv şi cafeneaua, existente la intrarea în sală. În bar clienţii pot găsi suplimente nutritive pentru sportivi, băuturi profesionale, batoane energizante şi alte produse necesare în timpul efortului fizic. Cafeneaua de la intrare oferă, de la un expresor profesional, cafea de cea mai bună calitate, un ceai sau o ciocolată caldă.

 

Programul de funcţionare, un alt motiv de mulţumire al clienţilor centrului

Este foarte important de reţinut programul de funcţionare al centrului de mişcare şi relaxare Connect, care îşi deschide porţile în zilele lucrătoare la ora 05.00 şi le închide târziu, la ora 24.00. Clienţii au apreciat acest program lung, pentru că fiecare îşi poate face o programare a mişcării în funcţie de orele care îl ţin ocupat la serviciu. La sfârşit de săptămână va fi un program mai scurt, în funcţie de afluxul de clienţi. Până acum, în săptămâna porţilor deschise care s-a încheiat ieri, sute de tineri dar şi oameni în vârstă au fost impresionaţi de dotarea cu aparatură a sălii şi de programul lung de funcţionare, de care cei mai mulţi au rămas surprinşi. Cu acest program chiar nu mai poţi spune că nu ai timp să mergi la sală, după ora 20.00 şi dimineaţa între 05.00 şi 08.00, accesul în sală făcându-se pe scările laterale ale magazinului Bucovina.

 

Accesul se va face pe bază de abonamente, care permit un număr nelimitat de şedinţe la sală

Una dintre devizele firmei este „Abonamente pentru toată lumea”, aici incluzând abonamentele standard lunare a căror preţ porneşte de la 120 de lei. În aceste abonamente este inclusă sala de forţă, aparatura cardio, iar pentru doamne şi domnişoare, abonamentul are inclus şi cursuri de Aerobic, Tae-Bo sau Zumba. Există abonamentul de 150 de lei pe lună, care are în plus serviciul de saună nelimitat. Aceste abonamente asigură acces nelimitat, timp de 30 de zile clientul poate veni oricând, chiar şi de două ori pe zi. Pentru viitor, administratorii s-au gândit la aplicarea unor preţuri speciale pentru studenţi şi elevi. În acelaşi timp, tot ei sunt cei care s-au gândit la organizarea unor cursuri speciale pentru oamenii mai în vârstă, copii şi persoanele cu dizabilităţi.

 

O investiţie adresată tuturor sucevenilor care îşi doresc sănătate prin mişcare

Aceasta este o investiţie foarte mare şi pe termen lung, o investiţie de viitor, prin care cei care i-au pus bazele vor să întoarcă ceva comunităţii în care au crescut şi s-au format. Această investiţie de circa un milion de euro, este una pusă în slujba sucevenilor, de care vor beneficia prin practicarea sportului şi întărirea sănătăţii. Exemplul personal al patronilor, care au văzut cât de multe beneficii poţi avea din practicarea unui sport, a făcut posibilă această investiţie. Investiţia, prin care aceşti oameni au lansat comunităţii o altfel de ofertă, se adresează fiecărei vârste şi exigenţe, fiind un centru de fitness pentru întreaga familie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Connect Fitness Center - un centru de mişcare şi relaxare pentru întreaga familie.
 Vizualizări articol: 11452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
Connect Fitness Center - un centru de mişcare şi relaxare pentru întreaga familie5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei