Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 dec 2017 - Anul XXII, nr. 287 (6703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

18 - 22 decembrie

„Dăruim zâmbete”, proiect caritabil la Şcoala Gimnazială Ipoteşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala Gimnazială Ipoteşti derulează, în perioada 18 - 22 decembrie, proiectul caritabil „Dăruim zâmbete”, în cadrul Programului naţional „Şcoala altfel”. În proiect sunt implicaţi 550 de elevi şi 40 de cadre didactice, având ca beneficiari copiii aflaţi în plasament la Complexul de apartamente din Dorohoi, judeţulBotoşani, şi include mai multe activităţi. Astăzi, 18 decembrie, între orele 11.00 – 13.00, în sala de sport a comunei Ipoteşti, va avea loc lansarea cărţii „Copiii din tren coboară la prima”, cu participarea autorului, dr. Florin Haidamac, a eroului principal al romanului, Cornel Manaz, şi a 15 copii însoţiţi de şeful de centru şi instructori de educaţie, de la Complexul de apartamente „Floare de colţ” Dorohoi. O parte din acţiunea romanului „Copiii din tren coboară la prima” se petrece la un orfelinat din Dorohoi. După lansarea de carte, urmează un program artistic oferit de elevi din Şcoala Gimnazială Ipoteşti şi de copii aflaţi în plasament la centrul din Dorohoi şi va fi organizat un târg de Crăciun cu obiecte confecţionate de elevii din unităţile şcolare implicate în proiect, cu donarea integrală a sumelor obţinute din vânzarea exponatelor, către copiii din centrul de la Dorohoi. Oaspeţii şi gazdele vor petrece încă una, două ore împreună, pe patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall Suceava.

 

Cadouri pentru 150 de copii din Dorohoi

Marţi, 19 decembrie, şi miercuri, 20 decembrie, începând cu ora 10.00,  vor avea loc acţiuni la Centrul de plasament Dorohoi. 250 de elevi, 30 de cadre didactice şi 20 de părinţi ai elevilor din Ipoteşti vor merge cu cadouri la cei 150 de copii din Complexele de apartamente de la Dorohoi şi împreună cu aceştia vor împodobi brazii de Crăciun din cele 22 de apartamente ale centrului. Prof. Loredana Corjuc, director al Şcolii Gimnaziale Ipoteşti, ne-a spus că proiectul doreşte mobilizarea elevilor, a familiilor acestora şi a reprezentanţilor comunităţii locale, în vederea realizării unui eveniment caritabil, prin participarea directă în cadrul activităţilor de voluntariat, în sprijinul ajutorării copiilor din centrele de plasament. „Ne dorim ca proiectul <Dăruim zâmbete>să poată fi derulat şi în anii următori, în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel, relaţiile elevilor de la Şcoala Gimnazială Ipoteşti vor deveni mai strânse şi vor colabora cu copiii din Complexul de apartamente Dorohoi”, a mai spus directoarea  Loredana Corjuc. Partenerii Şcolii Gimnaziale Ipoteşti în proiect sunt Primăria şi Consiliul Local Ipoteşti, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani, Complexul de apartamente „Floare de Colţ” Dorohoi, dr. Florin Haidamac, omul de afaceri Cornel Manaz şi Consiliul Reprezentativ al Părinţilor de la Şcoala Gimnazială Ipoteşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dăruim zâmbete”, proiect caritabil la Şcoala Gimnazială Ipoteşti.
 Vizualizări articol: 1464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Dăruim zâmbete”, proiect caritabil la Şcoala Gimnazială Ipoteşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei