Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 oct 2017 - Anul XXII, nr. 234 (6650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Marian Andronache va candida pentru preşedinţia PMP Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală Suceava a PMP îşi va alege, săptămâna următoare, viitoarea conducere. Pentru funcţia de preşedinte a fost depusă o singură candidatură, cea a viceprimarului Sucevei Marian Andronache, care în momentul de faţă ocupă preşedinţia interimară a organizaţiei. Marian Andronache a spus că alegerile în filiala municipală Suceava a PMP vor avea loc vineri, 20 octombrie 2017, începând cu ora 17:00, la complexul hotelier Zamca. La alegeri vor participa peste 100 de delegaţi, care vor trebui să aleagă preşedintele organizaţiei municipale, precum şi Comitetul Executiv Local, din care vor face parte 19 persoane.

Marian Andronache a precizat că după fuziunea cu UNPR, funcţiile de preşedinte al organizaţiilor PMP erau ocupate cu titlu interimar, motiv pentru care în perioada următoare vor fi organizate alegeri în toate filialele. Andronache a spus că după ce se vor finaliza alegerile la nivel de filiale locale vor urma alegerile pentru conducerea Organizaţiei Judeţene a PMP Suceava, iar apoi, cel mai probabil în primăvară, se va desfăşura Congresul naţional de alegeri.

„Am trecut prin două rânduri de alegeri, locale şi parlamentare. Foarte mulţi membri ai filialei municipale sunt oameni care nu au mai făcut politică. După două rânduri de alegeri ne-am călit, ca să spunem aşa, şi cred că e momentul să ne întărim filiala municipală, inclusiv prin organizarea acestor alegeri. La început a fost mai greu de adunat membri, dar acum după ce am trecut prin două rânduri de alegeri am hotărât că partidul este deschis pentru oricine îşi doreşte să vină alături de Mişcarea Populară. Iar pe viitor ştim cum să ne consolidăm astfel încât să intrăm în următoarele alegeri cu şanse reale”, a declarat Marian Andronache. El a mai precizat că la alegerile de vinerea viitoare va participa deputatul PMP Petru Movilă, coordonatorul regional al partidului pentru zona Moldovei.

Reamintim că după alegerile locale de anul trecut, PMP a obţinut doi consilieri locali în municipiul Suceava, prin Marian Andronache şi Constantin Munteanu. Dintre aceştia, Marian Andronache a fost ales de Consiliul Local viceprimar al municipiului Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache va candida pentru preşedinţia PMP Suceava.
 Vizualizări articol: 2237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Marian Andronache va candida pentru preşedinţia PMP Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei