Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 oct 2017 - Anul XXII, nr. 234 (6650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

UPDATE: Preotul Petrică Gavril, sora şi cumnatul lui au murit într-un groaznic accident de circulaţie. Unul dintre copiii preotului, o fetiţă în vârstă de 6 ani, a decedat

Duminică, 15 Octombrie 2017 (12:07:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Duminică dimineață, soția preotului Petrică Gavril și una dintre fiice, în vârstă de 10 ani, se aflau în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, cu prognostic rezervat. Mama a fost operată sâmbătă seară, ambele fiind intubate, pe secția de Terapie Intensivă.
Ceilalți doi copii, o fată și un băiat de 3 ani,  sunt stabili, în secția de Chirurgie Pediatrică.
 
Preotul Petrică Gavril avea 35 de ani era din satul Rotoponești, comuna Horodniceni, iar din 2011 slujea la Biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului din staul Lămășeni, comuna Rădășeni. Biserica nouă a satului a fost ridicată lângă biserica veche a satului Lămășeni, veche de 300 de ani.
Părintele avea patru copii, cel mai mai mic fiind băiatul de 3 ani, plus trei fete, cea mai mare în vârstă de 10 ani.
Localnicii au povestit că părintele a avut, sâmbătă, o zi încărcată. După slujba de Sf. Parascheva acesta a avut și o slujbă de pomenire a morților, la cimitirul din sat.
Spre seară, așa cum își programase, părintele a plecat spre Iași, unde urma să ajungă ca în fiecare an la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Alături de el, în autoturismul VW Touran, erau soția, cei patru copii, sora și cumnatul său. Preotul urma să revină la Lămășeni în cursul nopții, pentru slujba de duminică dimineață.

Un groaznic accident rutier s-a produs sâmbătă. în jurul orei 18:00, pe DN 2 E,între Cornu Luncii şi Rădăşeni. Pe porţiunea lungă, în linie dreaptă, recent reabilitată, două autoturisme, în care se aflau în total nouă oameni, pur şi simplu s-au zdrobit unul de altul. Un autoturism Volkswagen Golf, în care se afla doar şoferul, Alexandru Vasile, în vârstă de 42 de ani, din Sasca Nouă - Cornu Luncii şi care circula dinspre Fălticeni, a intrat în coliziunea frontală cu un Volkswagen Touran, în care se afla preotul Petrică Gavril din satul Lămăşeni, comuna Rădăşeni, împreună cu membri ai familiei sale. În urma impactului, patru oameni au murit pe loc - şoferul din prima maşină şi trei persoane din celălalt autoturism> preotul, sora lui şi soţul acesteia  Celelalte cinci victime, soţia preotului şi patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, au fost transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.

Din păcate tragedia a fost şi mai mare, în drum spre Spitalul din Fălticeni unul dintre copiii preotului, o fetiţă de doar 6 ani, a decedat. Soţia preotului se află în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Suceava, fiind operată în cursul serii, iar unul dintre copii este în comă.Starea celorlalţi doi minori este stabilă.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că preotul se deplasa spre Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. Maşina condusă de preotul Petrică Gavril circula regulamentar, fiind lovită în plin de autoturismul Volkswagen Golf, care a intrat pe contrasens. Poliţiştii au constatat că, la maşina care a intrat pe contrasens, acul vitezometrului s-a blocat la 130 km/h în urma impactului, în timp ce, la maşina condusă de preotul Petrică Gavril, acul kilometrajului a încremenit la 90km/h.

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPDATE: Preotul Petrică Gavril, sora şi cumnatul lui au murit într-un groaznic accident de circulaţie. Unul dintre copiii preotului, o fetiţă în vârstă de 6 ani, a decedat.
 Vizualizări articol: 33869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 9 voturi
UPDATE: Preotul Petrică Gavril, sora şi cumnatul lui au murit într-un groaznic accident de circulaţie. Unul dintre copiii preotului, o fetiţă în vârstă de 6 ani, a decedat2.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei