Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 oct 2017 - Anul XXII, nr. 234 (6650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Adi? La fotbal feminin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu vreo două, trei zile în urmă, ceea ce circula săptămâna trecută doar sub forma unui zvon cu şanse minime de a deveni realitate, anume că Adrian Mutu va deveni ceva sculă pe la Federaţia Romană de Fotbal, s-a confirmat. Da, Adi Mutu a fost angajat de Burleanu şi restul bandei pe post de ţineţi-vă bine!- manager sportiv. Vă mărturisesc că prima mea reacţie a fost aceea de a mă întreba cum vine chestia: o fi existând şi post de manager nesportiv? Apoi, dacă nu cumva s-o fi dat comunicatul în vreo limbă de circulaţie internaţională, iar cel/cea care l-a preluat n-o prea stăpânea, astfel încât a tradus ceva greşit. Cu ce mama dracului s-ar putea ocupa, la o federaţie de orice, nu neapărat de fotbal, dar de badminton, şah, bridge, pescuit sportiv etc. un manager sportiv? Foarte haios mi se pare că şi inventatorii s-au simţit obligaţi să se justifice chiar înainte de a fi luaţi la întrebări şi au asezonat comunicatul cu menţiunea că "funcţia există în organigrama Federaţiei". Tare, nu? Ce nu ni s-a spus e doar de ce niciodată n-a fost ocupată minunata funcţie. De ce, adică, doar Adi Mutu să se fi potrivit fişei postului şi nimeni înaintea lui? Ia fiţi atenţi cum ne lămureşte FRF în comunicatul iniţial: "Mutu ar urma să funcţioneze ca un ataşat pe lângă echipa naţională pe probleme externe şi să devină o interfaţă între staff-ul reprezentativei şi conducătorii de cluburi de unde provin selecţionabilii"!!! Hop şi unu', Stoichiţă, altu' dotat cu daru' muncii, cică Preşedinte al Comisiei Tehnice a FRF (tare funcţie şi asta, nu?): "Îl voi lua cu mine şi vom face activităţi de scouting, de promovare a imaginii lotului naţional al României. Voi încerca să folosesc imaginea lui şi în competiţiile de juniori". Nu ştii ce să faci mai întâi: să râzi ca boul, gândindu-te că nici Caragiale n-a reuşit să-i pună în gura lui Nae Caţavencu asemenea aglomerare de gogomănii, ori să-i zici maimuţoiului ceva de mamă, din moment ce te ia de prost... Băi escrocule, imaginea naţionalei nu cumva se promovează -sau nu!!- singură, prin rezultate? Şi ce scouting vreţi voi, mă, să faceţi, pentru Naţională!? Bă, dar aia tare rău e cu juniorii. De ce aţi căşunat pe ei? Ce mare pildă de reuşită pentru ei e Adiţu ăsta? Băăă, dar de ce să nu-i folosiţi imaginea în competiţiile feminine? Unde e clar că ar face faţă cu succes, că e clar competent, din moment ce e deja la a treia nevastă. Şi să fiu al naibii dacă nu aduce niţel cu Tăriceanu, faţă de care e clar mai tăricean, măcar datorită vârstei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adi? La fotbal feminin.
 Vizualizări articol: 1557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Adi? La fotbal feminin5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei