Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 oct 2017 - Anul XXII, nr. 232 (6648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În miez de noapte

Pompierii, alertaţi de două incendii mari, izbucnite aproape simultan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava au intervenit, marţi noapte, la două incendii puternice, izbucnite la interval de câteva minute. Unul dintre incendii a avut loc la Câmpulung Moldovenesc, iar unul la Liteni.

În jurul orei 23.30, pompierii de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale la un incendiu puternic, deja extins la o gospodărie.

La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodăreşti şi acoperişul locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga casă de locuit, tip parter plus mansardă.

Focul a fost lichidat în totalitate după ora 3.00 din noapte.

Au ars două anexe din lemn, corp comun, pe o suprafaţă de 100 mp, şi acoperişul casei, pe aproximativ 70 de mp. Au mai ars unelte agricole, circa 15 metri cubi lemn de foc, 500 de kilograme de fân, 300 de kilograme de cereale, un metru cub de cherestea şi alte bunuri. În incendiu au pierit 25 de păsări de curte. De asemenea, s-au degradat elemente de tâmplărie, podeaua şi pereţii mansardei, tencuieli şi zugrăveli interioare de la parter şi altele.

Din cercetările efectuate de pompieri rezultă că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic, de la un cablu electric defect. Locul de izbucnire a focului a fost o magazie din gospodărie.

Pompierii consideră intervenţia o reuşită, având în vedere că au salvat restul casei.

Pagubele au fost estimate de proprietar la cel puţin 50.000 de lei.

A doua alarmă s-a dat la ora 23.35. Militarii Detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Liteni, au intervenit cu trei autospeciale la un incendiu izbucnit la o gospodărie din oraşul Liteni.

Pompierii au găsit şi aici un foc extins, arzând acoperişul casei şi două anexe gospodăreşti, cu pericol de propagare la o casă învecinată.

Focul a fost stins în jurul orei 2.30 şi au ars acoperişul casei şi anexele gospodăreşti, pe o suprafaţă totală de aproximativ 120 mp. Totodată, s-au degradat pereţii locuinţei.

În cadrul anchetei preliminare s-a stabilit că focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut dintr-o sobă defectă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii, alertaţi de două incendii mari, izbucnite aproape simultan.
 Vizualizări articol: 2153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii, alertaţi de două incendii mari, izbucnite aproape simultan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei