Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 oct 2017 - Anul XXII, nr. 232 (6648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Casa de Cultură a Sindicatelor

Felicia Filip și Cristi Minculescu, pe scena suceveană, în Concertul de excelență artistică „Magnificent Christmas”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mari nume ale muzicii românești, Felicia Filip și Cristi Minculescu, vor evolua, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, vineri, 22 decembrie, de la ora 19:00, alături de legendele Iris: Valter Popa și Doru Borobeică, dar și de Filarmonica Botoșani, în Concertul de excelență artistică „Magnificent Christmas”. Concertul, cu participarea extraordinară a Orchestrei Simfonice Botoșani, dirijor Iulian Rusu, organizat de Filarmonica de Stat Botoșani și DIOS Artist Resources România, va fi prezentat de Florentina Opriș și Liviu Sorinel.

Sucevenii vor fi purtați pe aripile muzicii de la clasic la modern, de la colinde la pop, de la pop la rock, de la rock la pop rock simfonic, blues rock. Vețiasculta duete şi momente unice în interpretarea celor doi mari artişti, Felicia Filip, decorată de Președintele României cu titlul de „Cavaler al Meritului Cultural”, cea mai înaltă distincție acordată vreodată unui cântăreț român în activitate, și inegalabilul Cristi Minculescu, acompaniați de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Botoșani, ce se va afla într-un mix inedit cu deja binecunoscuții chitarişti Valter Popa și Doru Borobeica, legende ale Trupei IRIS. Pe scenă vor urca circa 50 de artiști, într-un Concert de excelență artistică, totul sub bagheta unui dirijor de excepție, Iulian Rusu. Prețul unui bilet este de100 de lei sau 75 de lei, în funcție de așezarea locurilor în sala de spectacol. Pentru informații și rezervări puteți suna la telefon 0230 523 718, Secretariat - Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Felicia Filip și Cristi Minculescu, pe scena suceveană, în Concertul de excelență artistică „Magnificent Christmas”.
 Vizualizări articol: 1387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Felicia Filip și Cristi Minculescu, pe scena suceveană, în Concertul de excelență artistică „Magnificent Christmas”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei