Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 oct 2017 - Anul XXII, nr. 232 (6648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Dan Ioan Cuşnir: "De 14 ani, în Suceava este anarhie"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că de 14 ani, în municipiul reşedinţă de judeţ este o anarhietotală, fiecare ajungând să facă ce vrea, motiv pentru care este nevoie de a se reinstaura ordinea, disciplina şi respectul faţă de semeni. Dan Ioan Cuşnir a precizat că în momentul de faţă s-a ajuns în situaţia în care fiecare parchează unde vrea, construieşte ce vrea, la acestea adăugându-se numeroase problemele în activitatea primăriei. „În Suceava fiecare parchează pe unde vrea, chiar şi pe spaţiul verde, după ce a tăiat patru copaci. În Suceava fiecare construieşte ce vrea şi unde vrea, chiar şi anexe pe trotuar, cum ar fi pe strada Plevnei, sau coteţe în centrul cartierului Obcini. Mai mult, în Suceava un agent economic îşi permite să blocheze un pasaj subteran şi să construiască pe domeniul public, fără autorizaţie de construire, o parcare pentru maşinile sale”, a declarat Cuşnir. El a adăugat că tot în Suceava, constructorul unui supermarket din zona Zamca îşi permite să spele betonierele în stradă, fără să fie tras la răspundere pentru asta. Liderul PSD Suceava a mai dat un exemplu, precizând că în Suceava, pentru a-şi lua copiii de la şcoală, părinţii trebuie să blocheze prima bandă de circulaţie a drumului european E 85.

„De asemenea, în Suceava, transportatorii pe trasee intrajudeţene îşi fac traseul pe unde vor, opresc unde vor, fără să fie deranjaţi de Poliţia Locală din subordinea primăriei sau de cei şapte angajaţi ai Departamentului Transport Public Local din directa subordine a viceprimarului PNL, Lucian Harşovschi”, a mai arătat Dan Ioan Cuşnir.

El a mai spus că în două legislaturi diferite, în Suceava s-a ajuns să se traseze două aşa-zise piste de biciclete, ajungându-se în situaţia ca nimeni să nu mai înţeleagă nimic.

„În Suceava primarul şi viceprimarul se laudă în fiecare an că au rezolvat problema câinilor fără stăpân, dar oraşul este plin de astfel de câini. De asemenea, în Suceava, sub atenta supraveghere a viceprimarului PNL, se construiesc scurgeri de tip jumătate de burlan, iar şanţurile de canalizare sunt colmatate şi pline cu buruieni. Și tot în Suceava lui Ion Lungu, <marea asfaltare> s-a dovedit a fi de o calitate execrabilă, bulevardul 1 Decembrie fiind atât de vălurit şi de deteriorat încât pune în pericol siguranţa traficului pe un drum european”, a mai precizat preşedintele PSD Suceava. Nu în ultimul rând, el a sesizat faptul că în municipiul Suceava, primarul şi viceprimarul PNL blochează de ani de zile Registrul Spaţiilor Verzi, fără ca aceştia să fie traşi la răspundere de nimeni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir: "De 14 ani, în Suceava este anarhie".
 Vizualizări articol: 1832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dan Ioan Cuşnir: "De 14 ani, în Suceava este anarhie"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei