Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 sep 2017 - Anul XXII, nr. 201 (6617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nu s-a pensionat

Spărgător de maşini în vârstă de 66 de ani, reţinut pentru un nou furt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, cunoscut cu numeroase antecedente penale în materie de infracţiuni de furt, în mare parte furturi din maşini, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, acum două zile, luni, pentru o nouă faptă de acelaşi gen. 

Poliţiştii judiciarişti suceveni au stabilit că el este autorul unui furt dintr-o Dacia Papuc, comis pe 22 august a.c. Atunci, din maşina unui bărbat venit cu marfă în Piaţa Mică din municipiul Suceava a fost sustrasă o borsetă în care se aflau 3.500 de lei şi 50 de euro. Hoţul a profitat de faptul că proprietarul a plecat câteva minute în piaţă şi a lăsat portierele descuiate.

Gheorghe Cojocariu urma să fie lăsat în libertate, ieri, sub control judiciar, la expirarea ordonanţei de reţinere.

Și la finele anului trecut, Gheorghe Cojocariu a fost pus sub acuzare pentru spargeri din maşini cu prejudicii importante, însă nu a petrecut nici atunci prea mult timp după gratii.

Bărbatul are la activ mai multe condamnări, ultima fiind valabilă din noiembrie 2014 şi până în septembrie 2015. Poliţiştii judiciarişti suceveni îl au de altfel ca suspect pe Cojocariu la mai toate furturile din auto comise pe timp de zi, pe fondul neglijenţei proprietarilor. Versat în domeniu, acesta vizează doar maşinile descuiate şi acţionează aproape întotdeauna doar pe timp de zi. Asta pentru ca gravitatea faptelor sale să nu fie atât de mare şi să nu se încadreze la infracţiunea de furt calificat. Cu astfel de fapte de gravitate mai redusă, Gheorghe Cojocariu are şanse mai mari să  nu ajungă după gratii.

Aflat sub control judiciar pentru ultimul furt, Gheorghe Cojocariu ar urma să fie arestat preventiv dacă mai comite vreun furt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spărgător de maşini în vârstă de 66 de ani, reţinut pentru un nou furt.
 Vizualizări articol: 3851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spărgător de maşini în vârstă de 66 de ani, reţinut pentru un nou furt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei