Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 sep 2017 - Anul XXII, nr. 201 (6617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ambasadorul Ucrainei în România susține redeschiderea punctelor de trecere a frontierei din județul Suceava închise în 2010

Miercuri, 6 Septembrie 2017 (15:33:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ambasadorul Ucrainei în România, Excelența Sa Oleksandr Bankov, consideră că un singur punct de trecere al frontierei dintre cele două țări existent în județul Suceava este insuficient, motiv pentru care ucrainenii nu pot profita din plin de liberalizarea regimului de vize. Afirmația a fost făcută în cadrul întâlnirii pe care Oleksandr Bankov a avut-o astăzi cu vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc. În cadrul întâlnirii, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava a făcut o scurtă prezentare a județului, subliniind legăturile puternice şi aspectele culturale care unesc cele două popoare, acțiunile desfășurate în cadrul parteneriatelor încheiate cu cele două regiuni din Ucraina, respectiv Cernăuți și Ivano-Frankivsk.

De asemenea, în timpul discuțiilor au fost prezentate principalele oportunităţi de investiţii, Viorel Seredenciuc subliniind în principal potenţialul turistic al judeţului Suceava și necesitatea diversificării modalităților de promovare turistică, inclusiv prin organizarea unor vizite în județ pentru reprezentanții agențiilor de turism din cele două regiuni din Ucraina.

Unul dintre subiectele discutate a fost necesitatea urgentării reabilitării infrastructurii de transport și a punctelor vamale de la granița România-Ucraina. Astfel, ambasadorul Ucrainei în România a arătat că în contextul liberalizării regimului de vize în spaţiul comunitar pentru cetăţenii ucraineni, persoanele din această țară care vor să intre în Uniunea Europeană prin Suceava, nu pot profita din plin de acest regim. Oleksandr Bankov a spus că acest lucru se întâmplă din cauza timpului foarte mare care trebuie petrecut în singurul punct vamal, deschis traficului, de la granița România-Ucraina, de pe teritoriul județului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambasadorul Ucrainei în România susține redeschiderea punctelor de trecere a frontierei din județul Suceava închise în 2010.
 Vizualizări articol: 2087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ambasadorul Ucrainei în România susține redeschiderea punctelor de trecere a frontierei din județul Suceava închise în 20105.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei