Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 sep 2017 - Anul XXII, nr. 201 (6617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune a poliţiei

22 de şoferi lăsaţi fără permise de conducere pentru viteză excesivă, până la 155 de km/h în localitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile de control în trafic cu radarele Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, desfăşurate pe parcursul a trei zile, au dus la aplicarea a peste 400 de amenzi şi reţinerea a 34 de permise de conducere, din care 22 de la conducători auto care au depăşit limitele legale din localitate cu mai mult de 50 de kilometri la oră. Acţiunea de control cu radarele s-a desfăşurat în perioada 1-3 septembrie, între orele 8.00-13.00 şi 15.00-20.00, cea mai mare viteză înregistrată de radar fiind de 155 de km/h în localitate.

În cele trei zile de controale în trafic, cu şapte autospeciale cu radar, plus radarul laser „pistol”, au fost aplicate 410 amenzi, în valoare de peste 160.000 de lei, din care cele mai multe, 260, pentru depăşirea limitelor de viteză. Alte 44 de amenzi s-au dat pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 12 pentru depăşiri neregulamentare, iar 13 pentru defecţiuni la sistemul de iluminare.

Revenind la şoferii vitezomani, poliţiştii au dat trei exemple de conducători auto care au fost înregistraţi de radare cu viteze mari în localitate, unii dintre ei având şi alte probleme care le-au adus amenzi în plus.

Un şofer în vârstă de 33 de ani, din Vicovu de Sus, a fost înregistrat de radar pe DN 2, în Dărmăneşti, cu o viteză de 102 km/h. După ce maşina a fost trasă pe dreapta s-au constatat şi defecţiuni la sistemul de iluminare.

Într-un alt caz, un şofer în vârstă de 34 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost prins cu 116 km/h pe DN2H, în satul Slobozia, comuna Grăniceşti. Șoferul a fost amendat şi pentru că nu avea asupra sa permisul de conducere.

Recordul de viteză înregistrat de radare în cadrul acţiunii din perioada 1-3 septembrie a fost stabilit însă de un şofer în vârstă de 28 de ani, prins cu 155 de km/h, pe E 85,  pe raza comunei Dărmăneşti. 

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere, şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum”, a transmis comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene.

La o zi după această acţiune cu radarele, luni, 4 septembrie, pe DN 2H, la Putna şi Horodnic de Sus au avut loc două accidente deosebit de grave, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum. În urma celor două accidente trei tineri au murit, iar o femeie a fost rănită grav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 22 de şoferi lăsaţi fără permise de conducere pentru viteză excesivă, până la 155 de km/h în localitate.
 Vizualizări articol: 2126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 de şoferi lăsaţi fără permise de conducere pentru viteză excesivă, până la 155 de km/h în localitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei