Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 aug 2017 - Anul XXII, nr. 181 (6597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La control

Zona de graniţă a judeţului Suceava, luată la puricat de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comunele din zona de graniţă cu Ucraina a judeţului Suceava au făcut obiectul unei ample acţiuni a poliţiştilor, care au încercat să afle cum sunt respectate normele rutiere în aceste zone. Acţiunea a vizat comunele Izvoarele Sucevei, Fundu Moldovei și Brodina şi s-a derulat în cursul zilei de miercuri, 9 august. Pe drumurile publice din cele trei comune au fost prezenţi lucrători ai Serviciului Rutier Suceava, împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Marginea și lucrători ai Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei.

Din păcate, rezultatele acţiunii au arătat că mulţi şoferi nu respectă normele rutiere, iar o parte dintre ei se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Din cele 164 de autovehicule controlate, în 26 de cazuri s-au înregistrat probleme, din care 3 şoferi prinşi cu alcoolemii peste limita admisă, iar un şofer care conducea un autoturism neînmatriculat.

Poliţiştii au aplicat 22 sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 7.625 de lei, au reţinut trei permise de conducere reţinute şi au retras opt certificate de înmatriculare.

În timpul acţiunii de miercuri, numai la Fundu Moldovei, pe drumul judeţean DJ 175, au fost prinşi într-un timp foarte scurt doi şoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Unul dintre ei avea la examenul etilotest o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar altul 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii s-au ales cu dosare penale, la fel cum s-a întâmplat şi cu un şofer de 47 de ani din Izvoarele Sucevei, care avea o îmbibație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt şofer a scăpat doar cu o amendă şi i s-a ridicat permisul şi tot pe motiv de alcool. Asta pentru că aparatul etilotest a arătat o îmbibație alcoolică de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zona de graniţă a judeţului Suceava, luată la puricat de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zona de graniţă a judeţului Suceava, luată la puricat de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei