Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 aug 2017 - Anul XXII, nr. 181 (6597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Două autoturisme confiscate, în decurs de o oră, în Vama Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două autoturisme, cu modificări în caroserie, au fost confiscate la primele ore ale zilei de ieri, după ce lucrătorii din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret au descoperit că erau folosite pentru transportul ilegal de ţigări. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.30, pe sensul de acces în ţară din PTF Siret a intrat românca Valentina P., în vârstă de 42 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf.

Pentru că existau suspiciuni că în maşină ar fi fost ţigări, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit şi au descoperit într-un spaţiu special amenajat în podeaua autoturismului, dublată în întregime, 6.210 pachete cu ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de 4.400 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 10.000 de lei.

Autoturismul Volkswagen, evaluat la aproximativ 8.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Într-o situaţie aproape identică s-a aflat, după mai puţin de o oră, şi Iurie P., în vârstă de 23 de ani, cetăţean român care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf Variant. Lucrătorii din PTF Siret au descoperit într-un spaţiu special amenajat în podeaua maşinii 4.950 de pachete de ţigări marca Rothmans. Ţigările, în valoare de aproximativ 3.500 de lei, şi autoturismul, evaluat la 8.300 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două autoturisme confiscate, în decurs de o oră, în Vama Siret.
 Vizualizări articol: 2846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Două autoturisme confiscate, în decurs de o oră, în Vama Siret5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei