Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 aug 2017 - Anul XXII, nr. 181 (6597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie

Medicul sucevean Tiberius Brădăţan a fost numit subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doctorul sucevean Tiberius Brădăţan a fost numit subsecretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii. Fostul director medical al Spitalului Judeţean Suceava, Tiberius Brădăţan, va ocupa noua funcţie după ce în Monitorul Oficial a fost publicată decizia premierului României, Mihai Tudose, de a-l numi pe medicul sucevean în postul de subsecretar de stat. În decizie se precizează că „începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Tiberius-Marius Brădăţan se numește în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii”. Tiberius Brădăţan este medic primar în medicina de urgenţe și a fost director medical al Spitalului Judeţean până în luna septembrie 2016. La alegerile de anul trecut, Tiberius Brădăţan a candidat din partea PSD pentru funcţia de primar al Sucevei, el ocupând în momentul de faţă o funcţie de consilier local în deliberativul municipiului reședinţă de judeţ.

Contactat telefonic, noul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii a declarat că momentan nu știe care va fi domeniul ce îi va fi repartizat, însă acest lucru urmează să se clarifice, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare. Tiberius Brădăţan a spus că îl onorează faptul că a fost numit în funcţia de subsecretar de stat și că își dorește ca prin activitatea sa în cadrul Ministerului Sănătăţii să pună în aplicare politicile actualului Guvern. „Pentru mine este o onoare și o provocare să fac parte din Guvernul României. Dar în același timp este și o mare responsabilitate pentru că încep să realizez că trebuie să contribui la punerea în aplicare a politicilor acestui Guvern în ceea ce privește sănătatea și știu, ca om care lucrează în sistem, că sunt lucruri care trebuie remediate, sunt lucruri care trebuie îmbunătăţite. Întotdeauna e loc de mai bine. Primele impresii la cald sunt de responsabilitate maximă, de dorinţă de a învăţa tot ce ţine de administraţia centrală, de a pune în aplicare cunoștinţele pe care le-am dobândit în anii de activitate în sistemul de sănătate în spitalul judeţean Suceava și de a îmbunătăţi tot ce se poate. Ceea ce îmi doresc eu este să nu rămână nici un semn de întrebare în urma activităţii mele, să nu fie nici un lucru care să lase loc de interpretări”, a spus Tiberius Brădăţan.

 

Brădăţan:  ”Vreau să ajut cât de mult se poate comunitatea suceveană căreia îi datorez atât de mult”

Medicul sucevean a precizat că își dorește ca după activitatea pe care o va avea ca subsecretar de stat „să rămână multe lucruri bune după mine”, dar și că vrea să fie omul potrivit la locul potrivit. ”Vreau să ajut cât de mult se poate comunitatea suceveană, căreia îi datorez atât de mult. Nu pot să uit niciodată că sunt sucevean, că sunt bucovinean, și în mod categoric va trebui pe domeniul de activitate care îmi va fi repartizat să sprijin dezvoltarea din punct de vedere al activităţii medicale a comunităţii judeţului Suceava. Dar, dincolo de asta, e vorba de a pune în aplicare o politică guvernamentală la nivelul întregii ţări, pentru că starea de sănătate a populaţiei României e unul din cei trei piloni importanţi pe care se bazează dezvoltarea întregii societăţi. Dacă nu avem oameni sănătoși, nu vom avea nici performanţă în celelalte domenii la care mă refeream, adică dezvoltarea economică și educaţie”, a mai declarat Tiberius Brădăţan. El a afirmat că vrea să afle care va fi domeniul de care se va ocupa, astfel încât să-și înceapă cât mai repede activitatea în cadrul Ministerului Sănătăţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicul sucevean Tiberius Brădăţan a fost numit subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
 Vizualizări articol: 3550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Medicul sucevean Tiberius Brădăţan a fost numit subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei