Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 mai 2017 - Anul XXII, nr. 121 (6537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Cetate

Suceava găzduieşte a şaptea ediţie a Festivalului Internaţional al Filmului Ecologist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean s-a asociat cu Primăria municipiului Suceava şi Asociaţia Iniţiativa Ecologistă Europeană în vederea organizării Festivalului Internaţional al Filmului Ecologist Eco Fest Tour - Pentru sănătatea pământului. Evenimentul aflat la a şaptea ediţie va avea loc în perioada 25-27 iunie la Cetatea de Scaun a Sucevei, locaţie pusă gratuit la dispoziţia organizatorilor de către Consiliul Judeţean. „Având în vedere că actualmente cultura reprezintă o sursă de dezvoltare şi de coeziune socială, precum şi interesul comun al administraţiilor judeţeană şi municipală de a oferi evenimente care să contribuie la dezvoltarea vieţii culturale şi artistice şi să atragă un public cât mai larg, consider oportună asocierea în vederea realizării proiectului”,  se arată în expunerea de motive la proiectul de asociere iniţiat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marin Gheorghe Niţă. În cadrul festivalului se vor desfăşura activităţi ce vor cuprinde proiecţii de film, workshopuri educative şi de creaţie, concursuri cu tematică ecologistă, concerte şi transmisii TVF live. Sucevenii vor avea posibilitatea să vadă filmele „Cartea Junglei” producţie 2016, a cărui proiecţie va avea loc pe 26 iunie, de la ora 21, şi „Oblivion - Planeta uitată” ce va fi proiectat pe 27 iunie de la aceeaşi oră. Tot pe 27 iunie, începând cu ora 19, este programat concertul de muzică folk susţinut de Andrei Păunescu, Emeric Imre şi Magda Puskas. Workshopurile vor fi coordonate de actriţa Lavinia Şandru, artistul plastic Mariana Pachis şi de caricaturistul Mihai Pânzaru PIM. Mesajul pe care Eco Fest Tour îl transmite este acela că într-o lume preocupată doar de hrana materială, este nevoie şi de hrană spirituală, iar energia atât de necesară vieţii vine din cultură, educaţie şi solidaritate. Potrivit organizatorilor, Eco Fest Tour îşi propune constituirea şi consolidarea unei Zone Libere de Indiferenţă faţă de Cultură. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava găzduieşte a şaptea ediţie a Festivalului Internaţional al Filmului Ecologist.
 Vizualizări articol: 1563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava găzduieşte a şaptea ediţie a Festivalului Internaţional al Filmului Ecologist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei