Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 mai 2017 - Anul XXII, nr. 121 (6537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Tragic

Moarte groaznică pentru un motociclist de 29 de ani, după ce a fost proiectat de pe motocicletă pe acoperișul unei case

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr și-a pierdut viața într-un tragic accident produs duminicăla Valea Putnei. Tânărul aflat pe o motocicletăa pierdut controlul direcției, bolidul a izbit balustrada de pe marginea drumului, iar el a fost proiectat pe acoperișul unei anexe aparținând unei gospodării de lângădrum. Impactul a fost puternic, cel aflat pe motocicletăsuferind mai multe leziuni deosebit de grave. Transportat de un echipaj al ambulanței la spital, tânărul nu a mai putut fi salvat.

Suceveanul Alexandru Pintilei, în vârstăde 29 de ani, circula duminicăla prânz, la ghidonul unui bolid marca Honda, pe DN 17, prin localitatea Valea Putnei din comuna Pojorâta. În jurul orei 12.55, ajuns pe un sector de drum ușor în pantă, la intrarea într-o curbăușoarăla dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu parapetul metalic montat pe marginea din stânga drumului. În urma impactului puternic Alexandru Pintilei a fost proiectat pe acoperișul unei anexe gospodărești de la marginea drumului, motocicleta lovindu-se apoi de gardul locuinței. În urma loviturilor suferite la impactul cu acoperișul, tânărul de 29 de ani a suferit leziuni grave. La fața locului a ajuns un echipaj al ambulanței, care a constatat căacesta avea puls perceptibil și care i-a acordat primul ajutor, dupăcare l-a transportat  la spitalul din Câmpulung Moldovenesc. Din păcate însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăr, care s-a stins în scurt timp la spital.

Alexandru Pintilei era pasionat de motociclete și a îmbinat în trecut pasiunea sa cu munca într-un magazin de piese pentru vehiculele pe douăroți. Se căsătorise în urmăcu un an și aștepta împreunăcu soția un copil. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost depus ieri după-amiazăla capela noului cimitir Pacea din municipiul Suceava, unde va fi înmormântat miercuri la prânz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moarte groaznică pentru un motociclist de 29 de ani, după ce a fost proiectat de pe motocicletă pe acoperișul unei case.
 Vizualizări articol: 12097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Moarte groaznică pentru un motociclist de 29 de ani, după ce a fost proiectat de pe motocicletă pe acoperișul unei case5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei