Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 mai 2017 - Anul XXII, nr. 121 (6537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Soluţii complete

Piese auto de calitate şi asigurări de orice tip, la AUTOSIL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proprietarii de autoturisme, vehicule grele, remorci, dar şi de motociclete au la dispoziţie serviciile celui mai nou magazin de piese auto din municipiul Suceava –  AUTOSIL, care, pe lângă piese auto de calitate, le oferă acum posibilitatea de încheiere de asigurări de orice tip, la toţi asigurătorii.

Recent deschis la parterul blocului turn T49, scara B, chiar peste drum de magazinul Lidl de la intrare în Obcini, AUTOSIL a apărut ca urmare a cererii tot mai mari de pe piaţă pentru piese auto şi consumabile.

AUTOSIL oferă o paletă largă de piese auto de schimb pentru toate categoriile de autoturisme.

În magazin veţi găsi rapid şi uşor piesele de schimb necesare pentru orice producător de autoturisme, cum ar fi Dacia, Opel, Mercedes-Benz, VW, Audi, Seat, Skoda, BMW, Toyota, Mazda, Citroen, Peugeot, Renault, Honda sau alte mărci de automobile.

„Soluţii complete pentru menţinerea în stare perfectă de funcţionare a autovehiculelor” este sloganul noului magazin de piese auto.

„Piesele de schimb sunt noi şi achiziţionarea acestora din magazinul nostru prezintă multe avantaje. Dintre acestea amintim înalta calitate şi preţurile rezonabile. O simplă comparaţie a preţurilor noastre cu ale altor comercianţi cu amănuntul de piese auto vă va convinge că AUTOSIL creează o concurenţă semnificativă datorită preţului foarte favorabil şi a asistenţei echipei de procesare. În cazul în care nu vă puteţi decide ce piesă de schimb veţi comanda, experţii noştri bine pregătiţi şi cu experienţă vă vor ajuta cu plăcere să alegeţi cea mai bună opţiune. Misiunea noastră este să facem cât mai simplu şi plăcut procesul de cumpărare de produse auto pentru a vă putea bucura din plin de maşina dumneavoastră”, au precizat reprezentanţii magazinului AUTOSIL, care oferă o largă varietate de produse de la producători cu renume.

„În cazul în care piesa solicitată de client nu este pe stoc, se dă imediat comandă la furnizori, de la care pachetele cu comenzi pleacă din oră în oră. Dacă nu se găseşte nici la furnizorii din ţară, fiind o piesă mai rară, comanda este trimisă producătorilor originali, iar din Europa, fie că e Germania, Cehia, piesa ajunge la noi în şapte, maximum zece zile. Dar majoritatea pieselor se găsesc în stoc la cei nouă furnizori ai noştri, încât ajung foarte rapid”, au explicat reprezentanţii AUTOSIL, magazin care oferă piese auto şi consumabile pentru autoturisme, autocamioane, autoutilitare, dar şi motociclete.

www.facebook.com/bestautosil/

Contact:

Tel. mobil: 0771.093.803 şi 0771.979.638

Telefon/fax: 0330.401.138

E-mail: bestautosil@gmail.com

Adresa: bdul Calea Obcinilor, bloc T49, scara B, parter, vizavi de LIDL Obcini, Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piese auto de calitate şi asigurări de orice tip, la AUTOSIL.
 Vizualizări articol: 1969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piese auto de calitate şi asigurări de orice tip, la AUTOSIL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei