Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mai 2017 - Anul XXII, nr. 116 (6532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contrabandă

Țigări de peste 80.000 de lei şi o autoutilitară de 2.000 de euro confiscate de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva percheziţii efectuate la Câmpulung Moldovenesc şi controale în trafic au dus la depistarea unor cantităţi importante de ţigări de contrabandă la începutul acestei săptămâni.

Luni dimineaţă, în baza unor mandate emise de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în cadrul unui dosar penal, mai multe echipe de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, sprijinite de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, au făcut patru percheziţii domiciliare la patru locuinţe din municipiu. Poliţiştii au descoperit astfel, în locuinţa unui bărbat de 32 de ani din oraş, 275 pachete cu ţigări, 35,5 litri de băuturi alcoolice, precum şi 44 litri de alcool fără timbru fiscal, de provenienţă ucraineană, Republica Moldova şi Duty Free. În cadrul aceleiaşi acţiuni, în urma unei percheziţii efectuate la un stand din cadrul Complexului Comercial Bazar din municipiu, poliţiştii au descoperit alte 76 pachete cu ţigarete de diferite mărci, provenite din ţările vecine. Întreaga cantitate de marfă, în valoare de circa 6.000 de lei, a fost confiscată, iar bărbatul de 32 de ani va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Un control de rutină efectuat în trafic în timpul nopţii de luni spre marţi a dus la capturarea unei cantităţi importante de ţigarete de contrabandă. Controlul a avut loc în jurul orei 01.20, pe DN 17A, în comuna Marginea. O patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 43 de ani din judeţul Hunedoara. În timpul verificării interiorului maşinii, poliţiştii au identificat într-un compartiment special amenajat o cantitate de 7.490 pachete cu ţigări, fără ca bărbatul să aibă documente legale pentru acestea. Bărbatul aflat la volanul maşinii le-a declarat poliţiştilor că a cumpărat marfa de la câteva persoane necunoscute, din comuna Vicovu de Jos. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de circa 75.000 de lei, a fost confiscată,  iar autoutilitara în valoare de aproximativ 2.000 de euro a fost indisponibilizată la sediul poliţiei. Pe numele bărbatului de 43 de ani a fost întocmit un dosar penal, în cadrul căruia acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de peste 80.000 de lei şi o autoutilitară de 2.000 de euro confiscate de poliţişti.
 Vizualizări articol: 3109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Țigări de peste 80.000 de lei şi o autoutilitară de 2.000 de euro confiscate de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei