Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mai 2017 - Anul XXII, nr. 116 (6532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Ajutor financiar de la CJ pentru familiile din Gura Humorului afectate de incendiul din aprilie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

36 de familii din oraşul Gura Humorului ale căror locuinţe au fost distruse total sau parţial de puternicul incendiu izbucnit, în noaptea de 12 spre 13 aprilie, la mansarda unui bloc din zona centrală vor primi ajutoare financiare din Fondul de rezervă aflat la dispoziţia Consiliului Judeţean Suceava. În total, este vorba despre 302.500 de lei. Vor fi acordate sume cuprinse între 3.500 și 15.000 de lei de familie. Cele mai multe familii, 20, vor primi câte 3.500 de lei. Suma maximă de 15.000 de lei va fi alocată unui număr de 12 familii, iar patru familii vor primi 7.500 de lei. "Situaţiile de extremă dificultate au fost probate cu documente justificative atât de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, cât şi de Primăria oraşului Gura Humorului, care, de altfel, a efectuat anchete sociale individuale. În funcţie de gravitatea pagubei, propunem cu titlu de ajutor financiar sume cuprinse între 15.000 de lei pentru cei care au avut apartamentele la mansardă distruse complet de incendiu şi până la 3.500 de lei pentru apartamentele de la etajele inferioare cu diferite grade de deteriorare", se menţionează în proiectul de hotărâre de consiliu judeţean iniţiat de preşedintele Gheorghe Flutur. De asemenea, alte şapte familii din Frasin, Straja, Drăgoiești, Suceava, Stulpicani și Zvoriștea vor beneficia de câte 2.500 de lei fiecare pentru refacerea locuinţelor afectate de incendiu, iar un bărbat din Botoșana va primi 5.000 de lei pentru fiica sa, care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Această alocare de fonduri determină diminuarea Fondului de rezervă bugetară la nivelul sumei de 684.500 de lei. Proiectul privind alocarea banilor va fi aprobat astăzi de consilierii judeţeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ajutor financiar de la CJ pentru familiile din Gura Humorului afectate de incendiul din aprilie.
 Vizualizări articol: 2059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ajutor financiar de la CJ pentru familiile din Gura Humorului afectate de incendiul din aprilie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei