Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 apr 2017 - Anul XXII, nr. 90 (6506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Subsemnata Burda Maria, cu reşedinţa în Suceava, str. Calea Unirii nr. 23A, în urma articolului „Scandal imens la Bazar, pentru un mic semn de circulaţie” din ziarul Monitorul de Suceava, din data de 14.04.2017, vă aduc la cunoştinţă următoarele:

În data de 11.04.2017 am văzut că se va monta un semn de circulaţie în faţa spaţiului comercial pe care îl deţin în Bazarul Suceava, sub comanda dlui viceprimar Harşovschi Lucian (care a mulţumit jandarmilor pentru încălcarea unor legi.)

Nu am fost de acord cu acest lucru deoarece semnul respectiv punea în pericol integritatea geamului şi a construcţiei (spaţiul comercial) şi nu avea acordul meu, al proprietarului.

De zeci de ori mi-au fost distruse colţul clădirii şi temelia, de maşinile de tonaj mare care ies de la Com Bucovina, Bazar, alte societăţi şi mulţi amatori cu alte maşini, atunci drumul era foarte mare iar acum e foarte mic, mai puţin de jumătate?

După mai multe discuţii cu Poliţia Locală şi disciplina în construcţii am crezut că se va monta semnul în colţul clădirii, care se putea monta la un metru de locul unde a fost montat pe data de 13.04.2017.

Disciplina în construcţii ştia că am dreptate şi era necesar acordul meu. Au fost discuţii de ce clădirea este în stradă (în momentul construirii clădirea era la peste 4 metri de stradă), nu este vina mea că au lărgit strada când au făcut sensul giratoriu (şi atunci au încălcat legea).

În data de 12.04.2017 nu a fost nici un scandal, am ajuns la un consens cu salariaţii primăriei Suceava pentru ca semnul respectiv să fie montat în colţul clădirii şi totul era bine. 

În data de 13.04.2017, cu ajutorul jandarmilor (după îmbrânceli şi chiar tăvăleli) au montat semnul de circulaţie sub comanda dlui viceprimar, încălcând propriul Regulament, aflat pe site-ul Primăriei Suceava, care cuprinde cinci Legi  (L-185/2013, L- 350/2001, L-50/1991, L- 422/2001, L-10/1995, două ordonanţe ( 0-7/2010, OG-43/1997) şi norme tehnice.

Se menţionează de două ori în articol că „a dispărut” un semn de circulaţie = au fost mulţi care parcau în acea zonă??

În prezent se vede de ce nu am vrut să se monteze „micul semn de circulaţie” (insula - scuar  care se construieşte pe str. Bazarului)

Se pune întrebarea cum trec maşinile mari printre insula-scuar şi clădirea mea, şi cine încalcă LEGEA.

S-a făcut o probă cu un tir, şoferul era sucevean, dar numai acel şofer va merge cu maşinile Com Bucovina şi ale celorlalţi şoferi din ţară ?

Am făcut această sesizare pentru a avea un drept la replică la articolul apărut în ziar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 6298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Drept la replică1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei