Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 apr 2017 - Anul XXII, nr. 90 (6506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Două persoane au fost rănite, după ce un autoturism s-a răsturnat pe câmp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie şi un bărbat aflaţi la bordul unui autoturism VW Golf au fost răniţi vineri, după ce autoturismul s-a răsturnat pe drumul care leagă comuna Dorneşti cu intersecţia Ratoş. Accidentul s-a petrecut în jurul prânzului, în timp ce autoturismul VW se deplasa pe drumul DN 17A. La un moment dat, într-o curbă periculoasă, cel aflat la volan a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat pe cupolă, pe câmpul din apropierea drumului., Şoferul unui alt autoturism a povestit că a ajuns în zonă la scurt timp de la producerea accidentului şi i-a văzut pe cei doi ocupanţi ai maşinii răsturnate cum au reuşit să iasă singuri din interior, pe portierele laterale. La faţa locului au ajuns în scurt timp o ambulanţă SMURD şi una aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, al căror personal le-a acordat primul ajutor celor doi răniţi. Unul dintre asistenţii medicali din  echipajul ambulanţei ne-a declarat că ”Din fericire pacienţii prezentau doar plăgi minore, câteva escoriaţii şi contuzii minore, nimic care să le pună viaţa în pericol.” În urma accidentului, autoturismul a fost avariat pe partea laterală stângă şi a fost repus pe roţi de pompierii sosiţi la faţa locului. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două persoane au fost rănite, după ce un autoturism s-a răsturnat pe câmp.
 Vizualizări articol: 4880 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Două persoane au fost rănite, după ce un autoturism s-a răsturnat pe câmp1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei