Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 apr 2017 - Anul XXII, nr. 90 (6506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Percheziţii DIICOT care o vizează pe mama celor doi copii cărora li s-a administrat morfină şi diazepam

Luni, 24 Aprilie 2017 (10:38:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava efectuează luni dimineaţă, sub coordonarea unui procuror DIICOT, percheziţii în cazul celor doi fraţi din Suceava, unul în vârstă de 11 ani şi unul de 15 ani, cărora li s-a administrat o perioadă îndelungată morfină şi diazepam. Vizată de percheziţii este mama acestora, Lorena Adriana Bîrleanu, şefa Centrului Medical Suceava al Ministerului Afacerilor Interne. Din informaţiile pe care le avem, poliţiştii ridică documente stocate atât la domiciliul femeii, cât şi la locul de muncă. Femeia este suspectată că le-a administrat propriilor copii substanţe interzise, la care avea acces de la serviciu, pentru a-i „calma”. Treptat, copiii au început să-şi schime radical comportamentul şi starea de spirit.

Ancheta din acest caz a plecat de la o sesizare anonimă care a ajuns la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Suceava în data de 7 martie. Atunci, cei de la Protecţia Copilului erau sesizaţi că doi copii, fraţi, unul în vârstă de 11 ani şi unul de 15 ani, elevi la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" Suceava, au un comportament foarte suspect la şcoală în ultima perioadă. Pe lângă faptul că acumulaseră foarte multe absenţe, parte dintre ele motivate chiar de mamă, care este medicul lor de familie, din copii energici cei doi deveniseră foarte apatici şi vlăguiţi, starea lor creând îngrijorare.
„Bomba” a explodat în momentul în care cei doi fraţi au fost evaluaţi şi li s-au luat probe, la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava. La UPU s-au recoltat analize toxicologice de tip calitativ din urină şi s-au evidenţiat a fi pozitive la morfină, opioide şi la benzodiazepină - diazepam. S-a trimis imediat proces verbal de înştiinţare la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava, iar copiii au fost examinaţi ulterior şi pe secţia de Pediatrie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii DIICOT care o vizează pe mama celor doi copii cărora li s-a administrat morfină şi diazepam.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Percheziţii DIICOT care o vizează pe mama celor doi copii cărora li s-a administrat morfină şi diazepam0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei