Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 apr 2017 - Anul XXII, nr. 80 (6496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoţ de telefoane

Tâlhar trimis în judecată pentru şapte atacuri pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a anunţat trimiterea în judecată a unui tânăr din Hănţeşti, autor a şapte fapte de furt de telefoane comise în municipiul Suceava. Ca mod de operare, inculpatul, Marian Mihai Clim, ataca femei pe stradă şi le smulgea telefonul, astfel că şase din cele şapte fapte au fost încadrate la infracţiunea de tâlhărie calificată. Alături de Marian Mihai Clim a mai fost trimis în judecată şi un al doilea inculpat, Adrian Lăcătuş, acuzat de complicitate şi de faptul că a vândut parte din telefoanele furate.

O primă faptă este din data de 10 martie. O femeie care se deplasa pe bulevardul George Enescu şi vorbea la telefon a fost atacată din spate, fiind trasă de umăr şi fiindu-i smuls telefonul, marca Samsung Galaxy S5 Neo, în valoare de 1.000 lei. Ulterior, telefonul a fost vândut de Adrian Lăcătuş cu 150 de lei.

Pe 13 martie, seara, în jur de 21.20, pe strada Oituz din municipiul Suceava, unei alte femei i-a fost smuls telefonul din mână. În acest caz, inculpatul a abandonat telefonul, iar bunul a fost recuperat de victimă. 

Pe 14 martie, tot seara, o altă victimă a fost lovită în zona creştetului, fiindu-i smuls din mână telefonul mobil marca HUAWEI Y Pro în valoare de 800 lei. Ulterior, complicele a vândut telefonul cu 270 de lei. În aceeaşi zi, unei alte femei i-a fost sustras din mână telefonul mobil marca Alcatel Pop 4, prejudiciul calculat fiind de 300 lei.

Au urmat alte trei fapte de tâlhărie, toate comise pe 16 martie. În jurul orei 21.30, pe strada Mărăşeşti, pe terasa din faţa unui bloc, inculpatul i-a smuls telefonul unei femei în timp ce aceasta avea o convorbire.

A urmat un al doilea atac, în jurul orei 22.00, pe bulevardul George Enescu, persoana vătămată fiind atacată în faţa uşii de acces a imobilului în care stă. Autorul a abandonat în scurt timp telefonul marca iPhone S 6. La 22.30, în staţia de autobuz Policlinică, inculpatul i-a sustras prin violenţă telefonul mobil marca Samsung Galaxy A5 unei victime care s-a prăbuşit la pământ. În acest caz, femeia a fugit după autor, l-a ajuns din urmă, însă a fost agresată şi a doua oară, fiindu-i furată suma de 100 de lei. 

A doua zi, pe 17 martie, poliţiştii suceveni, care erau deja alarmaţi de tâlhăriile în serie, l-au prins pe Marian Mihai Clim. Acesta a fost reţinut în arest şi apoi arestat preventiv, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Al doilea inculpat a fost trimis în judecată în stare de libertate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlhar trimis în judecată pentru şapte atacuri pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 3380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tâlhar trimis în judecată pentru şapte atacuri pe străzile Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei