Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 apr 2017 - Anul XXII, nr. 80 (6496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

MottoYou Europe

O suceveancă cu studii în Marea Britanie, implicată într-un proiect cultural pentru o televiziune naţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O suceveancă cu studii în Marea Britanie, Ioana Mititelu, în vârstă de 23 de ani, este implicată într-un proiect cultural pentru o televiziune naţională. Proiectul care se numeşte MottoYou Europe şi al cărui autor este Michael Marshall va fi derulat prin compania de producţie din Marea Britanie, din Scoţia mai exact, prin compania MottoYou Productions.

Michael Marshall a studiat în România şi în Marea Britanie, are o experienţă de peste 25 de ani în teatru şi televiziune şi este implicat în multe proiecte umanitare. Tânăra suceveancă a studiat Regie şi Producţie de Televiziune şi Radio în Marea Britanie, în Manchester, însă a decis să se întoarcă de anul acesta în România şi continuă să studieze. Este studentă la două masterate, unul în cadrul Facultăţii de Cinematografie şi Film „I.L. Caragiale” Bucureşti, specializarea Producţie Film, şi unul la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, specializarea "Publicitate". Suceveanca a făcut practică la BBC şi îi place să realizeze documentare cu specific cultural, istoric, social etc. Anul acesta a realizat un documentar pe tema "O zi din viaţa Institutului Cultural Român de la Londra", unul despre românii din Marea Britanie şi problemele cu care se confruntă aceştia şi unul despre imigranţii din Marea Britanie.

„Am decis să mă întorc în România nu din cauza faptului că nu mi-a plăcut în Marea Britanie, ci pentru că aş vrea să fac o schimbare în televiziunea românească şi să dau tot ce e mai bun. Parcă nu m-am putut desprinde de tot de locul unde am studiat şi m-am implicat într-un proiect care provine tot din Marea Britanie. Aş vrea să-i încurajez şi pe alţii care au plecat peste hotare să se întoarcă acasă şi să facă ceva aici, în România. Îmi iubesc ţara, îmi iubesc oraşul natal şi îmi doresc ca locurile cele mai dragi mie să devină locuri iubite de toată lumea”, ne-a spus Ioana Mititelu.

 

„Va fi ceva ce nu a mai fost făcut până acum în România”

Împreună cu Michael Marshall, suceveanca a început dezvoltarea proiectelor "Tentrox" şi "Funduelling" (Dueluri Distractive). În cadrul acestor proiecte, după cum ne-a spus Ioana, ei fac turul ţării şi, împreună cu nişte echipe de tineri din fiecare oraş, întâlnesc oameni de afaceri, politicieni, sportivi de la care, provocându-i la dueluri distractive, încearcă să obţină sprijin pentru derularea MottoYou Romania (MY Romania). Site-ul companiei unde sunt prezentate proiectele şi informaţii despre fiecare în parte este http://www.mottoyouproductions.com/projects/.

Ioana Mititelu ne-a spus că municipiul Suceava a fost prima localitate în care echipa  MottoYou Romania a început demersurile proiectului, urmând să se deplaseze în fiecare oraş din ţară şi să încerce să obţină sprijin pentru Proiectul MottoYou Europe. „Noi ne dorim să formăm o echipă naţională de artişti, care să promoveze valorile tradiţionale identitare, sub forma unui talent-show. Va fi însă ceva diferit, ceva ce nu a mai fost făcut până acum în România. Cel mai probabil, emisiunea noastră, care este un proiect 100% original, va putea fi vizionată de telespectatori începând cu luna septembrie”, a explicat suceveanca.

 

Primul workshop, la Bucovina Dance Studio din Suceava

Prima activitate din Proiectul MottoYou Europe a avut loc joi, 6 aprilie, la Bucovina Dance Studio din municipiul Suceava, unde, împreună cu 20 de tineri, elevi şi studenţi, Ioana Mititelu şi Michael Marshall au susţinut un workshop. Tinerii au învăţat cum să fie mai curajoşi, să îşi învingă emoţiile, cum să aibă o atitudine potrivită în faţa camerei. „Ne mai întâlnim cu ei şi în zilele următoare, până luni, iar la finalul acestor întâlniri, tinerii vor fi cu siguranţă mai siguri pe ei şi vor avea şansa de a apărea în episodul pilot al emisiunii noastre”, a mai completat Ioana Mititelu.

Tot ea a specificat că reprezentanţii TVR „au răspuns pozitiv propunerii noastre şi au fost foarte încântaţi. Am găsit acolo oameni foarte înţelegători, deschişi, care ne-au încurajat. Am primit un feedback pozitiv, iar lucrul acesta ne determină să dăm tot ce e mai bun din noi. Şi cetăţenii municipiului Suceava au răspuns foarte bine acestui proiect. Duminică după-amiază vom avea o activitate surpriză în centrul municipiului Suceava, unde sperăm să aducem un zâmbet pe buzele tuturor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O suceveancă cu studii în Marea Britanie, implicată într-un proiect cultural pentru o televiziune naţională.
 Vizualizări articol: 6545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 10 voturi
O suceveancă cu studii în Marea Britanie, implicată într-un proiect cultural pentru o televiziune naţională4.9510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei