Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 apr 2017 - Anul XXII, nr. 80 (6496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condiţii de iarnă

Întârzieri majore ale trenurilor care au sosit ieri dimineaţă de la Timişoara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înrăutăţirea vremii s-a răsfrânt şi asupra traficului feroviar. Două dintre cele mai importante trenuri care tranzitează judeţul Suceava au avut întârzieri uriaşe după ce calea ferată a fost blocată de arbori care au căzut sub greutatea zăpezii îngheţate.

S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, când trenurile care veneau de la Timişoara şi aveau ca destinaţie oraşul Iaşi au rămas blocate pe traseu la limita judeţelor Bistriţa şi Suceava, în zona Ilvelor.

Este vorba de trenul interregio de noapte 1766, care trebuia să ajungă în Staţia CF Suceava la ora 5.15. Din păcate, pasagerii din vagoane, parte dintre ei din Suceava, au fost nevoiţi să petreacă ore bune în tren aşteptând deblocarea circulaţiei feroviare.

În final, trenul a ajuns la Suceava cu o întârziere de 250 de minute. Ceva mai mică a fost întârzierea cu care a venit trenul interregio de noapte 1838, care a bifat „doar” 180 de minute.

Călătorii care s-au aflat în cele două trenuri au filmat şi fotografiat momentele în care echipele de intervenţie au lucrat pentru a tăia arborii care se sprijineau pe vagoane. A fost o intervenţie care a durat şi în timpul căreia trenul nu s-a putut mişca nici un metru.

Nu este pentru prima dată când trenurile care merg pe ruta Timişoara – Iaşi întâmpină probleme în zona respectivă, iar până acum căderile de arbori au afectat doar timpii de mers, fără a se înregistra victime omeneşti sau pagube materiale foarte mari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întârzieri majore ale trenurilor care au sosit ieri dimineaţă de la Timişoara.
 Vizualizări articol: 2818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Întârzieri majore ale trenurilor care au sosit ieri dimineaţă de la Timişoara5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei