Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 apr 2017 - Anul XXII, nr. 78 (6494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Băneşti

Un incendiu izbucnit de la un coş de fum defect a produs pagube într-o gospodărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu izbucnit marţi seara a distrus mare parte dintr-o gospodărie aflată în satul Băneşti, din comuna Fântânele. Focul a fost observat cu câteva minute înainte de ora 22.00 şi au fost anunţaţi pompierii printr-un apel la 112. La faţa locului au ajuns în scurt timp patru autospeciale de pompieri şi o ambulanţă SMURD, aparţinând Detaşamentului de Pompieri Suceava, care au acţionat pentru localizarea şi lichidarea focului. În momentul sosirii echipajelor, ardea violent acoperişul unei construcţii care îngloba o bucătărie de vară, o şură şi o magazie, existând pericolul de propagare a flăcărilor spre casa de locuit. În timpul intervenţiei de stingere a incendiului a fost nevoie de intervenţia paramedicilor SMURD, care au acordat primul ajutor unei femei de 78 de ani, care a suferit un atac de panică, şi unui bărbat de 38 de ani, care s-a intoxicat cu fum. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate, în timp ce femeia a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului puternic, a cărui lichidare a durat mai bine de două ore, a ars acoperişul comun al celor trei construcţii pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, iar şura a ars în totalitate pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi. Au mai fost afectate de foc circa două tone de cartofi, o tocătoare de furaje şi pereţii bucătăriei de vară, valoarea pagubelor ridicându-se la circa 10.000 de lei. Pompierii au constatat că, cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul şi scânteile provenite din interiorul coşului de fum deteriorat.

În timpul serii de marţi un alt incendiu a distrus şura unei familii dintr-o gospodărie situată în comuna Ciprian Porumbescu. La faţa locului au acţionat trei echipaje de pompieri, care s-au luptat aproape două ore cu flăcările. Focul a distrus şura din lemn a familiei pe o suprafaţă de 25 de metri pătraţi, circa 40 de baloţi de paie, 60 de snopi de strujeni şi aproximativ o tonă de fân, pagubele fiind de aproape 3.000 de lei. Pompierii au constatat drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului un foc deschis făcut pentru curăţenia de primăvară şi lăsat nesupravegheat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu izbucnit de la un coş de fum defect a produs pagube într-o gospodărie.
 Vizualizări articol: 2116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu izbucnit de la un coş de fum defect a produs pagube într-o gospodărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei