Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 apr 2017 - Anul XXII, nr. 78 (6494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dans şi muzică

Spectacol excepţional de tangou argentinian, vineri, la Muzeul de Istorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii sunt invitaţi vineri, 7 aprilie, de la ora 19:00, la Muzeul de Istorie, în Sala de Expoziţii Temporare POD, la spectacolul de tangou argentinian al cuplului de dansatori Lucian Stan şi Raluca Aldea, campionii la tango escenario de anul acesta ai UK Branch Tango Buenos Aires Festival and Dance World. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Suceava şi Muzeul Bucovinei, iar intrarea este liberă. În program: spectacol de tangou argentinian, dans şi muzică, o istorie a tangoului argentinian, demonstraţii interactive cu publicul şi seară de dans Milonga.

Cu o experienţă în dans din 2004, Lucian Stan a participat la festivaluri internaţionale de tangou ca dansator şi profesor. A fost invitat să performeze la festivaluri din România (Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Constanţa, Buşteni, Iaşi, Bacău) şi peste hotare (Bulgaria, Olanda, Canada, Turcia, Republica Moldova, Ungaria). A fost coorganizator la Bucharest Tango Encuentro Festival, Tango Camp Breaza, Bucharest Tango Marathon. A performat, de asemenea, la competiţii precum Traffic Strings “Gala Tango” şi Romanian Athenaeum, a fost semifinalist la The European Tango Championship, Todi 2014 – The World Tango Championship în 2014.

 

Performanţă la superlativ

Raluca Aldea are experienţă ca dansatoare şi profesor şi a descoperit fascinaţia dansului de la vârsta de 4 ani. A absolvit The National Choreography (ballet) High school în anul 1997 şi a dansat timp de doi ani la The Oleg Danovsky Classical and Contemporary Theater. În anul 2000 a decis să părăsească stilul clasic şi să abordeze alte stiluri: contemporary dance, jazz dance, folklore, salsa, bachata. În anul 2005 a absolvit The National Physical Education Academy, cu specializarea Educaţie fizică şi dans. Este dansator profesionist la Opera Naţională din Bucureşti, Oleg Danovsky Classical and Contemporary Dance Theatre, Cornel Patrichi Company. În tangou cele mai notabile evenimente la care a participat au fost Semifinala Campionatului European de Tangou, Roma, 2012 – şi Stage Tango şi de asemenea a fost finalistă la The TV contest Dancing Romania, Antena 1, 2013.

Cei doi dansatori, în cuplu, au fost, printre altele, semifinalişti la Tango de Pista şi finalişti la Tango Escenario la European Tango Championship – Cervia, 5-10 iulie 2016. Pe 5 august 2016 au fost invitaţi să performeze la Budapesta, la Tango Gala con Tangos. În septembrie 2016 au fost coorganizatori, participanţi şi maeştri de tangou la Tango for All European Project and Festival, ca parte a săptămânii europene a sportului, un proiect Erasmus. Proiectul a reunit cinci cupluri de profesori de tangou din Europa (România, Franţa, Italia, Austria, Ungaria) şi a avut un imens succes. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol excepţional de tangou argentinian, vineri, la Muzeul de Istorie.
 Vizualizări articol: 1417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol excepţional de tangou argentinian, vineri, la Muzeul de Istorie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei