Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 apr 2017 - Anul XXII, nr. 78 (6494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Captură

Acuzat de contrabandă, după ce a fost prins cu 1.400 de pachete de ţigări fără acte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a prins în trafic un bărbat care transporta în portbagajul autoturismului o importantă cantitate de ţigări de contrabandă. În urma incidentului, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 15.000 de lei, a fost confiscată, iar autoturismul cu care erau transportate a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

Incidentul a avut loc marţi seara, în jurul orei 21.55, când poliţiştii de la Vatra Dornei au oprit pentru control pe strada Argestru din municipiu un autoturism marca VW Passat care circula dinspre Suceava către Vatra Dornei. După ce l-au identificat pe cel aflat la volan, Liviu R., un bărbat de 51 de ani, din oraş, poliţiştii au trecut la verificarea interiorului autoturismului, în portbagaj găsind un geamantan şi un colet, pline cu ţigări de provenienţă extracomunitară.

Autoturismul marca VW Passat a fost condus până la sediul poliţiei municipiului pentru o verificare amănunţită, ocazie cu care s-a constatat că bărbatul transporta 1.400 de pachete de ţigări netimbrate. Acestea au fost ridicate de poliţişti prin ordonanţă, fiind de asemenea ridicat şi indisponibilizat şi autoturismul cu care fuseseră transportate ţigările. Prejudiciul cauzat prin infracţiune a fost calculat la aproximativ 15.400 de lei, cazul fiind preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, care a decis cercetarea în stare de libertate a bărbatului de 51 de ani.

De asemenea a fost întocmită o adresă către Direcţia Regională de Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi, pentru comunicarea cu exactitate a prejudiciului creat bugetului de stat. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere, colectare, transport şi preluare de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acuzat de contrabandă, după ce a fost prins cu 1.400 de pachete de ţigări fără acte.
 Vizualizări articol: 2713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acuzat de contrabandă, după ce a fost prins cu 1.400 de pachete de ţigări fără acte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei