Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 feb 2017 - Anul XXII, nr. 44 (6460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Extragere frauduloasă

Femeie trimisă în judecată pentru două infracţiuni, după ce a furat banii de pe cardul unei colege

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunţat trimiterea în judecată a unei femei din Siret, acuzată că a sustras 1500 de lei din contul unei colege de serviciu, utilizând cardul bancar al victimei. Inculpata Daniela-Lenuţa Moise a fost trimisă în judecată pentru infracţiunile de acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Ancheta din acest caz a început pe 14 decembrie 2016, când persoana vătămată a depus o plângere penală prin care a sesizat că în data de 2 decembrie i-a fost utilizat cardul bancar, ocazie cu care i s-a retras neautorizat suma de 1.500 de lei.

Din cercetările demarate a rezultat că femeia obişnuia ca pe perioada cât era la serviciu să-şi lase hainele şi poşeta într-un vestiar. La un moment dat vestiarul a rămas descuiat, deoarece femeia nu a mai găsit cheia. Pe acest fond, a rezultat din cercetări, inculpata, care avea acces la vestiar, i-a umblat în poşetă, unde a găsit cardul. Împreună cu cardul era un bileţel pe care era scris codul PIN al cardului. O greşeală pe care o fac încă mulţi posesori de carduri şi care înlesneşte astfel de fraude. Având cardul şi codul PIN autoarea s-a deplasat la un bancomat şi a sustras cu uşurinţă suma de 1500 de lei.

„S-a reţinut că la data de 02.12.2016, în jurul orelor 10:10-10:13, după ce anterior a sustras cardul bancar emis de o unitate bancară pe numele persoanei vătămate A.P.L. şi un bileţel cu codul PIN, din vestiarul acesteia din incinta unei societăţi comerciale din oraşul Siret, inculpata Moise Lenuţa Daniela s-a deplasat la o agenţie bancară şi a accesat sistemul informatic încorporat în bancomatul băncii, introducând cardul susmenţionat cu codul aferent, şi a efectuat fără drept o retragere de numerar în valoare de 1500 de lei din contul persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Procesul în care va fi judecată inculpata va începe la Tribunalul Suceava.

Până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată, persoana pusă sub acuzare se bucură de prezumţia de nevinovăţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie trimisă în judecată pentru două infracţiuni, după ce a furat banii de pe cardul unei colege.
 Vizualizări articol: 2788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Femeie trimisă în judecată pentru două infracţiuni, după ce a furat banii de pe cardul unei colege5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei