Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 feb 2017 - Anul XXII, nr. 44 (6460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Păguboşii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ca de fiecare dată, şi alaltăieri am sperat, probabil ca mai tot românul, în minunea care să o ducă pe Astra Giurgiu în turul următor, acela al optimilor de finală din Europa League. Iar asta, în pofida oricărei logici, întrucât e de la sine înţeles că o echipă care abia ciupeşte întâmplător un egal la 2 în meciul de acasă nu are mai deloc şanse în returul în care e obligată să câştige, speranţa unui scor de 3 egal fiind mai degrabă de domeniul psihiatriei. Pentru ca visata calificare să se şi înfăptuiască, evident că era obligatoriu să atace şi iar să atace. În plus, ploaia şi terenul greu impuneau şutul de la distanţă, ştiut fiind că în asemenea condiţii portarul mai alunecă, se mai poate împotmoli, başca priză dificilă la minge, asta din urmă fiind evidentă la cornerul ăla la care mingea i-a zburat portarului belgian ca o prigorie, printre mănuşi. În loc de toate astea, am văzut o Astra frecând mingea de parcă voia neapărat un 0-0, visul de aur al omenirii fotbalistice româneşti. Drept urmare, Astra îşi poate vedea liniştită de paşii următori către insolvenţă/faliment (doar n-o să-mi spuneţi acum că Ioan Niculae o fi mai prost ca ăla de la Urziceni şi că după ce-i intră banii de la UEFA n-o să finalizeze operaţiunea!), Şumudică de transferul în lumea largă, iar Daniel Nicolae de pensionarea pe care i-o dorim lipsită de griji. Ăştia nu sunt însă nici singurii, nici cei mai păguboşi dintre românii intraţi alaltăieri în luptă. Nu ştiu ce-o fi în sufletul lui Mircea Lucescu, după ce Zenit a recuperat cele 2 goluri din tur, iar după 90 de minute avea 3-0, scor la care nu mă îndoiesc că în tribune se făceau planuri de uscat stocurile de vodcă. Dacă există o parte bună în întâmplarea asta, atunci e că printre fericiţii beneficiari ai acesteia se numără şi numiţii Chipciu şi Stanciu. Numai că ei au fost scoşi de slabi în repriza a doua, aşa că îi trecem tot la păguboşi. În sfârşit, cazul Tătăruşanu/Fiorentina: au câştigat cu 1-0 în tur, în deplasare, iar acasă, spre finalul primei reprize, aveau deja 2-0. Cum naiba de au primit fix 4, cât să piardă calificarea? Păi, nu era tot un păgubos în poartă?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păguboşii.
 Vizualizări articol: 1466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Păguboşii4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei