Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 feb 2017 - Anul XXII, nr. 44 (6460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV

Bursa de excelenţă „Ştefan cel Mare” va avea un cuantum de 4.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a încuraja performanţele studenţilor, conducerea Universităţii din Suceava instituie, începând cu acest an, bursa de excelenţă „Ştefan cel Mare”. Instituţia a lansat competiţia pentru acordarea bursei, atât studenţi, cât şi echipe de studenţi putând să depună dosarul pentru obţinerea acestei recompense.

Bursa se acordă o singură dată pe an, pe baza rezultatelor din ultimele 12 luni, cuantumul acesteia fiind de 4.000 de lei, în cazul rezultatelor la nivel individual, sau de 8.000 de lei pentru rezultate obţinute de echipe de studenţi, sumă plătită într-o singură tranşă.

Potrivit reprezentanţilor USV, această bursă răsplăteşte eforturile depuse de studenţii suceveni pentru obţinerea unor rezultate remarcabile în domeniul ştiinţific, cultural, artistic sau sportiv, la nivel internaţional.

Rezultatele excepţionale vor fi astfel răsplătite nu numai prin intermediul burselor de performanţă ştiinţifică, cultural-artistică sau sportivă, care se acordă în universitate de patru ani, sau al burselor de merit, binecunoscute în comunitatea academică, ci şi prin această nouă formă de recunoaştere a excelenţei în diferite domenii.

Pentru obţinerea bursei de excelenţă, studenţii sau echipele de studenţi se pot înscrie în intervalul 22-28 februarie 2017, prin depunerea unui dosar la Prorectoratul cu Baza Materială şi Probleme Studenţeşti, în care se vor prezenta rezultatele importante obţinute la nivel internaţional, însoţite de documente doveditoare (diplome, certificate etc.). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursa de excelenţă „Ştefan cel Mare” va avea un cuantum de 4.000 de lei.
 Vizualizări articol: 1803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bursa de excelenţă „Ştefan cel Mare” va avea un cuantum de 4.000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei