Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 feb 2017 - Anul XXII, nr. 44 (6460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Magazinul Contessa s-a deschis în Shopping City Suceava

Duminică, 26 Februarie 2017 (15:29:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă destinaţie de cumpărături a fost inaugurată în weekend în incinta Shopping City Suceava. Magazinul Contessa propune un concept modern de modă, fiind dedicat atât doamnelor şi domnişoarelor, cât domnilor care vor să fie în pas cu moda.

Pentru doamnele şi domnişoarele care intenţionează să îşi înnoiască garderoba de primăvară-vară, magazinul Contessa oferă o gamă variată de rochii aliniate la ultimele cerinţe ale modei. Fie că va doriţi să străluciţi într-o seară în club sau să fiţi elegantă la un eveniment special, magazinul Contessa este alegerea ideală.

De la rochii de seară, rochii de zi, la ţinute office sau casual, toate sunt special realizate să satisfacă şi cele mai exigente şi rafinate gusturi în materie de modă. În plus, magazinul Contessa vine să completeze oferta de mărimi XXL de pe piaţa suceveană, pentru că aici pot fi găsite articole începând de la mărimea 34 şi până la 58 sau 60. Astfel, toate iubitoarele de shopping îşi vor găsi ţinuta perfectă în magazinul Contessa.

„Frumuseţe, eleganţă şi mult stil! Aceste criterii stau la baza colecţiei de primăvară. Culorile cele mai des întâlnite sunt rosul, negrul, muştarul, bej-ul şi bleumarinul, dar şi o nouă ţesătură de bumbac şi vâscoză. Produsele sunt import Polonia, de calitate superioară.

Oferta magazinului Contessa este permanent actualizată, colecţiile fiind schimbate periodic, în funcţie de sezon. Contessa se gândeşte la femeia modernă, activă si încrezătoare, mereu cu aşteptări înalte vizavi de calitate, linie si design. Magazinul Contessa vă aşteaptă la cumpărături, cu reduceri şi promoţii dedicate!”, au transmis reprezentanţii apreciatei galerii comerciale Shopping City Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinul Contessa s-a deschis în Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 3782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul Contessa s-a deschis în Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei