Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2017 - Anul XXII, nr. 33 (6449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sinucidere

Un bărbat din Cajvana nu a mai putut fi salvat, după ce şi-a tăiat gâtul cu un cuţit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tragedie într-o familie din oraşul Cajvana, după ce un bărbat în vârstă de 37 de ani şi-a pus capăt zilelor, tăindu-se cu un cuţit în zona gâtului. Nenorocirea a avut loc vineri la prânz, în locuinţa acestuia, toate încercările medicilor de a-i salva viaţa fiind zadarnice.

Cercetările poliţiştilor care au instrumentat cazul au concluzionat faptul că în dimineaţa aceleaşi zile, Ionel Negrilă a început să consume băuturi alcoolice în jurul orei 08.00, împreună cu fratele său de aceeaşi vârstă, la un bar din oraş, după care la ora 10.00 au revenit acasă. Aici au continuat să bea alcool, iar în jurul orei 12.00, bărbatul, având un cuţit în mână, le-a spus mamei sale şi fratelui său că se va sinucide, însă nimeni nu l-a crezut în stare. La un moment dat, Ionel Negrilă s-a retras în bucătăria locuinţei, de unde câteva minute mai târziu fratele său a început să audă nişte gemete, motiv pentru care s-a dus să vadă ce se întâmplase. Când a intrat în bucătărie, l-a găsit pe fratele său întins pe pat, cu o plagă tăiată în zona gâtului, iar pe masă se afla un cuţit cu pete de sânge pe el. La faţa locului a intervenit un echipaj de ambulanţă, care a transportat victima la Spitalul Județean Suceava, unde ulterior acesta şi-a dat ultima suflare. Cu ocazia cercetării la faţa locului, în casa unde a avut loc incidentul nu au fost găsite urme de răvăşire, care să conducă la ipoteza că leziunile pe care le avea victima au fost produse în timpul unei agresiuni comise de vreo altă persoană. Au fost prelevate urme biologice, a fost ridicat cuţitul de bucătărie cu lama lungă de 18,5 cm şi s-a  sigilat imobilul până la finalizarea necropsiei. Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Județean Suceava pentru efectuarea necropsiei, iar în urma unei examinări a medicilor legişti, s-a stabilit că a fost vorba despre un act suicidal. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru elucidarea tuturor împrejurărilor în care şi-a pierdut viaţa bărbatul în vârstă de 37 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat din Cajvana nu a mai putut fi salvat, după ce şi-a tăiat gâtul cu un cuţit.
 Vizualizări articol: 10160 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Un bărbat din Cajvana nu a mai putut fi salvat, după ce şi-a tăiat gâtul cu un cuţit3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei